Ο ΠΑΟΚ ΩΣΕΙ... ΑΠΩΝ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

 

Τη γνωστή έκφραση αρχαιοελληνιστί ''Ωσει παρών'' έφερε στη σκέψη η παρουσία του ΠΑΟΚ στο ντέρμπυ εκτός έδρας με τον Άρη. Στον πρωταθλητή, βέβαια, ταιριάζει να πεις ωσεί... απών.

Λέμε ωσεί παρών για κάποιον που είναι απών, αλλά τον αισθανόμαστε σα να είναι παρών. Ότι δεν πέθανε, δεν έφυγε από τη σκέψη μας, είναι πάντα ''παρών'' διότι τον θυμόμαστε.

Από το πρώτο λεπτό ο Άρης αποφάσισε να το τραβήξει στην αντεπίθεση. Ποτέ δεν προσπάθησε να κάνει παιχνίδι πρωτοβουλίας, ακόμα κι όταν ο ΠΑΟΚ είχε πεντάλεπτα... διάλειψης, ήταν φάντασμα του εαυτού του. Και στο 2-1, και στο 3-1, και στο 4-1 ο Άρης συνέχιζε την ίδια ''τακτική'', με αντεπιθέσεις. Ο ΠΑΟΚ, όμως, δεν τσουλούσε, επί της ουσιας ήταν ωσεί... απών στο ματς κόντρα στον ''μισητό'' αντίπαλο.

''Βάρος'' είναι η τεσσάρα του Άρεως στον ΠΑΟΚ. Όχι αποτέλεσμα που το ξεχνάει εύκολα και σα να μην τρέχει κάτι πάει παρακάτω. Το ζήτημα, λοιπόν, είναι πως θα διαχειριστεί ο ΠΑΟΚ τη συνέχεια. Αναγνωρίζοντας πρώτα τις δεδομένες αδυναμίες του που μέτρησαν, που κόστισαν στο παιχνίδι με τον Άρη. Τέσσερα γκολ από ομάδα με τέσσερις τελικές είναι για το βιβλίο Γκίνες.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΑΡΘΕΝΙΑ Ο ΑΡΗΣ ΜΕ ΣΟΥΓΙΑ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ!