ΣΤΟ 3-0 ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΒΑΛΕ ΠΛΑΤΗ Η ΛΑΡΙΣΑ

 

Η γνωστή ΑΕΚ. Λες δεν παίζει για να πάρει αποτέλεσμα. Να σκοράρει. Απλά κρατάει τη μπάλα, την κυκλοφορεί σε εξοργιστικά αργούς ρυθμούς, κι άν- αν- έρθει το γκολ. Μόνο του να έρθει το γκολ, όχι να το κυνηγήσει η ΑΕΚ, όχι να το απαιτήσει, όχι να το εκβιάσει.

Πως θα μπορούσε να εκβιάσει το σκοράρισμα η ΑΕΚ; Πως αλλοιώς, παρά μόνο με την ταχύτητα και τη δύναμη στο παιχνίδι της. Αυτά τα δυο στοιχεία απουσιάζουν από την αγωνιστική ατζέντα της ΑΕΚ.

Το 1-0 ήρθε από το πουθενά, και με... ψιλοβελονιά. Μετά από δύσκολη ασίστ που πέρασε το έκανε και με τη μια ο Σιμόες, μάλλον χωρίς να το... θέλει. Ούτε ο ίδιος κατάλαβε πως κτύπησε το τόπι στο πόδι του κι αυτή η πόρνη καρφώθηκε από την τρύπα του αντίπαλου τερματοφύλακα. Στο τελευταίο δευτερόλεπτο της καθυστέρησης του ημιχρόνου.

Στο ΟΑΚΑ δεν υπήρχε καμιά Λάρισα. Περίεργο. Πολύ περίεργο. Η ομάδα του Κούγια έπαιξε μ' ένα αόρατο σύστημα, αντιληπτό μόνο αν το επεξεργαστούν ηλεκτρονικοί υπολογιστές τελευταίας γενιάς. Καθόλου τιμητικό για την τρίτη ομάδα της βαθμολογίας που κέρδισε μονάχα 3-0 αυτόν τον απόντα αντίπαλο.


Διαβάστε ακόμα:

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΗΡΟ...