TΣΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 

Τελικά, για να κάνουμε ταμείο, στο πρωτάθλημα συμμετέχουν τέσσερις παίκτες κι όλοι οι άλλοι είναι οι τσάτσοι τους ή οι κομπάρσοι του έργου. Και δεν είναι απλώς, αλλά και το αποδέχονται οι ίδιοι οι τσάτσοι ή κομπάρσοι. Από που βγαίνει αυτό;

Το πράμα μιλάει μόνο του. Κανένας, ούτε ένας πρόεδρος ΠΑΕ ή μεγαλομέτοχος εκτός από τους BIG 4 δεν διαμαρτυρήθηκε γι αυτό το κόλπο, λέω για τη συνάντηση των τεσσάρων αφεντικών στο ντόπιο ποδόσφαιρο. Να ξέρουμε τι λέμε. Οι - με αλφαβητική σειρά - Αλαφούζος, Μαρινάκης, Μαλισσανίδης, Σαββίδης δεν είναι μόνο αφεντικά στις ομάδες τους, αλλά και στο ποδόσφαιρο. Έτσι τους αναγνωρίζει και η κυβέρνηση, και οι συνομοσπονδίες FIFA, UEFA.

Ό,τι πουν αυτοί οι ''4''. Ό,τι συμφωνήσουν οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ - με αλφαβητική σειρά - ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ. Όλοι οι άλλοι, Πανόπουλος, Κούγιας (φώτο), Καρυπίδης, Σπανός και σία απλά θα ακολουθήσουν. Ουδείς τους ζήτησε την άποψη τους, τις σκέψεις τους. Ποιος ασχολείται με ανύπαρκτους.

Κανένα Άρη και ΟΦΗ, Πανιώνιο και Αστέρα, Παναιτωλικό και Λαμία δεν εκπροσωπεί κανένας από τους ''4'' κοτσαμπάσηδες του πρωταθλήματος. Ούτε κάποια από την κομπαρσαρία των ΠΑΕ έχει δώσει εξουσιοδότηση στον... Αυγενάκη να την εκπροσωπεί. Τελικά. Η ίδια η κυβέρνηση, με τούτη την έξω από κάθε λογική και θεσμούς συνάντηση των 4 ''νονών'' του ποδοσφαίρου ''νομιμοποιεί'' το αντικοινωνικό πρόσωπο του πρωταθλήματος, έτσι όπως αυτό κυκλοφορεί πέντε δεκαετίες.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟ 3-0 ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΒΑΛΕ ΠΛΑΤΗ Η ΛΑΡΙΣΑ