Η ΑΕΚ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΧΟΝΤΡΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

 

Μετά από μισή ώρα παιχνιδιού ο Ιταλός προπονητής της ΑΕΚ έκανε αλλαγή τον νεοφερμένο Πολωνό Σιμάνσκι, ο οποίος τα είχε χαμένα και έριξε στον αγώνα τον Ολιβέιρα. Στόχος δεν ήταν να αλλάξει τον Σιμάνκσι, αλλά να διορθώσει τη γκέλα του ο Καρέρα. Ήταν φοβερό και αδικαιολόγητο το λάθος του να παίξει με προωθημένο τον Λιβάγια, που δεν είναι στράϊκερ, αλλά ένας απρόβλεπτος... νυχτερινός επισκέπτης στην αντίπαλη περιοχή.

Εύκολη δουλειά για τα δυο στόπερ να κουμαντάρουν τον επικίνδυνο κυνηγό Λιβάγια όταν αυτός αγωνίζεται σε θέση ξένη σ' αυτόν. Πάντα μαρκαρισμένος είναι και αντιμετωπίσιμος όταν δεν παίζει το ρόλο του. Να κινείται ελεύθερα και να μη γνωρίζει ο αντίπαλος αμυντικός από θα τρυπώσει ο Λιβάγια, από καμιά πόρτα, παράθυρο, ίσως την καπνοδόχο.

Με μαγκωμένο τον Λιβάγια μέχρι το 30 στην πραγματικότητα ευνουχίστηκαν οι χαφ της ΑΕΚ, οι Σιμόες, Σιμάνσκι, Κρίστισιτς. Με συνέπεια να κυριαρχήσουν στο κέντρο οι Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε και Καμαρά.

Με την είσοδο του Ολιβέϊρα, ο Λιβάγια ήταν... Λιβάγια, και η κατώτερη του Ολυμπιακού ΑΕΚ ισορρόπησε την κατάσταση. Ο Πολωνός Σιμάνσκι τα πήγε καλά στην πρεμιέρα του, την περασμένη Τετάρτη, αλλά αντίπαλος της ΑΕΚ ήταν ο Βόλος. Και λοιπόν; Άλλος Βόλος, άλλο Ολυμπιακός.


Διαβάστε ακόμα:

ΝΑ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΕΚ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ