ΝΑ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΕΚ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

 

Απλά ενδιαφέρον έργο. Για δυο τουλάχιστον ώρες είμαστε κλεισμένοι. Θα παρακολουθήσουμε μια ακόμα αναμέτρηση με αντιπάλους all time big brandname ομάδες στο ντόπιο πρωτάθλημα. Αυτό, κατ΄αρχήν, το καθόλου τιμητικό δεδομένο είναι που δεν θα αγνοήσουμε το παιχνίδι. Ότι ΑΕΚ και Ολυμπιακός είναι βαρειά χαρτιά, αλλά δεν γνωρίζεις, δεν είσαι σίγουρος πως θα σε αποζημιώσουν στις δυο ώρες που θα τις δώσεις σ' αυτούς.

Τι άλλο να πεις, πριν σφυρίξει την έναρξη το κοράκι. Ότι π.χ. ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη, για να διατηρηθεί στην πρωτιά της βαθμολογίας. Αυτές τις ανοησίες των δημοσιογράφων. Λες κι αν ο Ολυμπιακός ήταν δεύτερος στη βαθμολογία δεν θα ήθελε τη νίκη ή θα ήταν ευχαριστημένος με το ''Χ''.

Για τη νίκη, βέβαια, θα παίξουν και οι δυο, ασφαλώς με τη δική του αγωνιστική τακτική ο καθένας αντίπαλος. Ή όσο τον παίρνει για να περιορίσει τα πλάνα του άλλου.

Πριν ξεκινήσει η δουλειά να πούμε το... συμπέρασμα, που θα βγεί μετά το τέλος αγώνα. Όπως και να κάτσει το αποτέλεσμα δεν θα... αποδειχθεί ποια είναι καλύτερη ομάδα. Το όποιο αποτέλεσμα θα αφορά την απόδοση των δυο ομάδων στο συγκεκριμένο παιχνίδι.


Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΛΗΡΩΣΕ... ΤΥΧΗ!