ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ

 

Έκανε μεταγραφές ο Παναθηναϊκός, και επόμενο να πέσει η σχετική ρεκλάμα. Τους ίδιους και πιο ακριβούς ποδοσφαιριστές να έφερνε π.χ. ο Παναιτωλικός ή η Λαρισα και ο Ατρόμητος πολλοί δεν θα το είχαν πάρει χαμπάρι. Τι σόι παίκτες είναι οι νεοαποκτηθέντες από τον Παναθηναϊκό; Παικταράδες με τα όλα τους. Μ' αυτούς η ομάδα θα είναι πια σε θέση να κτυπάει πρωτάθλημα.

Μη συνεχίσουμε τέτοια ρεκλαμαδόρικη κουβέντα. Να πάμε στη ουσία του πράγματος, μια και αναφερόμαστε ειδικά στον Παναθηναϊκό του 2020, όχι εκείνον του παρελθόντος. Όχι στον Παναθηναϊκό της Ιστορίας του.

Φως φανάρι ότι με Δώνη ο Παναθηναϊκός κυκλοφορεί στο πρωτάθλημα με βάση ένα δουλεμένο και ξανά στην πορεία πλάνο. Το ζητούμενο, λοιπόν, είναι οι μεταγραφές του Ιανουαρίου να είναι προσαρμόσιμοι στα στάνταρ που έχουν διαμορφωθεί. Τι να το κάνει τον όποιον παικταρά στα πρωτοσέλιδα ή στην πραγματικότητα ο Παναθηναϊκός αν δεν υπηρετήσει το πλάνο. Το να ξεχωρίσει προσωπικά ο ίδιος ο παίκτης χωρίς να έχει αφομοιωθεί από τον σκελετό της ενδεκάδας, αυτό σημαίνει αποτυχία μεταγραφική.

Ρεκλάμα έπεσε στους παίκτες που ήρθαν, ρεκλάμα και σ' αυτόν που του έφερε. Στον νέο τεχνικό διευθυντή Τσάβι Ρόκα. Τη δουλειά του Καταλανού που έκλεισε τους Καρλίτος και Αγιούμπ, Νάγκι και Ανουάρ, θα τη δούμε λίαν προσεχώς. Να το ξαναπούμε. Αποτυχία οι μεταγραφές, ακόμα κι αν είναι τα παικτρόνια. Επιτυχία αν κερδίσουν θέση στην ενδεκάδα. Ο Δώνης δεν θα αλλάξει ρότα στην τακτική που ακολουθεί.

Στη φώτο, από το 2-0 εκτός έδρας με την Λάρισα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΛΕΟΝ ΠΑΙΖΕΙ... ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ