ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ Η ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ!!!

 

Πόσες διμοιρίες ΜΑΤ διαθέτει ο Χρυσοχοίδης για να μη σκοτωθούν άνθρωποι αν- λέμε αν- έρθει η ώρα να συναντηθούν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός στην Τούμπα ή στο Καραϊσκάκη, για το πρωτάθλημα ή το κύπελλο. Μήπως δεν φτάνουν οι δυνάμεις της αστυνομίας και χρειαστεί να τσοντάρει σε βοήθεια ο στρατός. Εκεί που έφθασε το έργο με την κόντρα των δυο ομάδων, για την ομαλή διεξαγωγή αγώνα μεταξύ τους, υπάρχει βέβαια και η λύση του ουδέτερου γηπέδου. Κι όταν λέμε ουδέτερου, δεν εννοούμε βέβαια εντός συνόρων.

Παράλειψη της προηγούμενης κυβέρνησης όταν υπέγραψε τη Συμφωνία των Πρεσπών. Και στη θητεία της κυβέρνησης Σύριζα δεν έλειψαν οι αλητείες και τα έκτροπα, μάλιστα με δράστες και επώνυμους στα γήπεδα, με συνέπεια να διακοπεί το πρωτάθλημα δυο φορές και να... ανασταλεί άλλες τόσες. Καλό, λοιπόν, θα ήταν να είχαν δεσμευτεί τα Σκόπια να αναλαμβάνουν με δική τους ευθύνη και ελληνικά ποδοσφαιρικά ματς υψηλού κινδύνου.

Άλλαξε το νόμο ο Μητσοτάκης για να μην υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ. Με το αιτιολογικό να μη διχαστεί η Ελλάδα. Αυτοί είμαστε. Οι ικανοί να διχαστούμε για το κωλοποδόσφαιρο. Ε, δεν φτάνει η ''πολιτική'' παρέμβαση για να σταματήσει ο πόλεμος στο πρωτάθλημα. Ουδείς σήμερα είναι σε θέση να βεβαιώσει ότι θα γίνει αθλητικά και ειρηνικά ένα ντέρμπυ Ολυμπιακού- ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμα:

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ...