ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟ... ΤΟΥΜΠΑ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΠΑΟΚ

 

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ είχε μεγαλύτερη συμμετοχή στην ήττα του στην Τούμπα, παρά ο Ολυμπιακός στη νίκη του. Με μια πρώτη κουβέντα ο ΠΑΟΚ ήταν αρκετά κάτω από τις απαιτήσεις της συγκεκριμένης αναμέτρησης, όχι τόσο κρίσιμης από άποψης βαθμολογικής, όσο εντυπώσεων και ηθικού. Στην πραγματικότητα ο πρωταθλητής και κυπελλούχος ΠΑΟΚ δεν έχασε τίποτα παρά μόνο ένα παιχνίδι, παραμένει εν δυνάμει διεκδικητής και στις δυο κούπες.

Στο περασμένο πρωτάθλημα ο κακός Ολυμπιακός έχασε στην Τούμπα με κάτω τα χέρια σε ματς πραγματικά κρίσιμο, διότι με την ήττα του ''έδωσε'', τελικά και τελεσίδικα, το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ. Χθες ο Ολυμπιακός είτε γιατί ήταν κουρασμένος από την Άρσεναλ, είτε γιατί αποφάσισε να κρατήσει το 1-0, περιορίστηκε σε ρόλο δεύτερο, αλλά έφυγε νικητής του προβληματικού αντιπάλου του.

Συμβαίνει. Όπως ο Ολυμπιακός να έχει διαφορά αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη και να μην καταφέρνει να κερδίσει. Και με μισή ευκαιρία ο αντίπαλος να κάνει γκολ και να παίρνει αποτέλεσμα.

Αυτή τη φορά έλειψε ο παίκτης με το ''σωσίβιο'' στον ΠΑΟΚ. Να, η αιτία της ήττας του. Με Λουτσέσκου η ομάδα πόνταρε στο σύνολο, με Φερέιρα συνήθως κερδίζει γιατί δίνει τη λύση ένας παίκτης. Πότε αυτός, πότε ο άλλος. Με τον Ολυμπιακό όχι μόνο κάποιος δεν έκανε το γκολ, αλλά το 0-1 προήλθε από αυτογκόλ. Και πάρα το γεγονός ότι στο δεύτερο ημίχρονο το ματς είχε παντάρει υπέρ του ΠΑΟΚ, δεν υπήρχε ισορροπία, ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που πλησίαζε πολύ κοντά σε δεύτερο γκολ.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΟΚ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ... ΥΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ