ΠΟΙΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΠΑΟΚ!

 

Η κούραση δεν παίζεται. Σύμφωνοι, στον πολεμιστή, στον αθλητή, στον αγωνιζόμενο βιοπαλαιστή ή ποδοσφαιριστή έχει λόγο και η πίστη, και η ψυχή, ό,τι άλλο πνευματικό και ιδεολογικό λειτουργεί ως κίνητρο. Δεν αγνοείται η κούραση, όμως. Άλλο παίζω ένα ματς την εβδομάδα, άλλο δίνω δυο μάχες την εβδομάδα, και κάθε εβδομάδα.

Μετά την Άρσεναλ, όπου άδειασαν τα ρεζερβουάρ από δυνάμεις, δεν έμεινε ούτε μισό λίτρο ενέργειας, που κι αυτό καταναλώθηκε στους πανηγυρισμούς, μετά το τέλος και της παράτασης (!!!), ο Ολυμπιακός μεθαύριο Κυριακή παίζει στο Καραϊσκάκη με τον Παναιτωλικό και…

… Και την προσεχή Τετάρτη στην Τούμπα θα αντιμετωπίσει αντίπαλο πολύ πιο δύσκολο από την Άρσεναλ. Τον ΠΑΟΚ για το πρώτο ματς στα ημιτελικά κυπέλλου, δέκα μέρες μετά την ήττα του 1-0 από τον Ολυμπιακό, στο πρωτάθλημα.

Ποιον Ολυμπιακό θα περιμένει σ’ αυτή τη δόση ο ΠΑΟΚ; Ασφαλώς έναν Ολυμπιακό ο οποίος δεν θα έχει προλάβει να αποκαταστήσει το οργανικό του σύστημα, προκειμένου να πάρει αποτέλεσμα από αντίπαλο που δίνει ''αγώνα ύπαρξης''. Ότι δεν τελείωσε ως πρωταθλητής, ως κυπελλούχος. Ότι παραμένει εν δυνάμει νταμπλούχος, για δεύτερη σαιζόν. Πράγματι, μια δεύτερη αποτυχία του ΠΑΟΚ στην Τούμπα σημαίνει πλήγμα αγωνιστικό και ψυχολογικό για την ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης.

''Ευχάριστο'', λοιπόν, ήταν για τον ΠΑΟΚ που η ρεβάνς στο Λονδίνο με την Άρσεναλ παίχτηκε σε 120 λεπτά. Που χρειάστηκε να φτάσει το έργο και στην παράταση. Και ακόμα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ θα είναι μια ''ευνοϊκή'' κλήρωση του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση του γιουρόπα.

 

Διαβάστε ακόμα:

ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ, ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ, ΠΗΤΜΠΟΥΛ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΑΝ ΑΡΣΕΝΑΛ