Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ... ΝΟΤΙΓΧΑΜ

 

Επειδή είμαι οπαδός της Νότιγχαμ Φόρεστ, αναρωτιέμαι. Και επειδή ο Μαρινάκης είναι εναντίον της πολυϊδιοκτησίας, εκεί είναι που αναρωτιέμαι. Τι θα γίνει με την ομαδάρα μου; Την Νότιγχαμ, βέβαια. Την Φορεστάρα ομαδάρα.

Τρία χρόνια τώρα έχουμε αφεντικό τον Μαρινάκη, αλλά η ομάδα παραμένει σταθερά στην Β' εθνική. Δεν έχω πρόβλημα που ο μεγαλομέτοχος της δικής μου ομάδας ασχολείται με τον Ολυμπιακό. Στο φινάλε ήταν στον Ολυμπιακό πριν εξαγοράσει την Φορεστάρα. Το πρόβλημα είναι τι ακριβώς κάνει και, τέλος πάντων, ποιο είναι το ζητούμενο του Μαρινάκη στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Εμείς οι «The Reds» τον βλέπαμε τον εφοπλιστή να πανηγυρίζει με υψωμένη τη γροθιά την πρόκριση με την Άρσεναλ και δεν νοιώθαμε καλά. Ερυθρόλευκοι είμαστε κι εμείς, αλλά λίγο μας καίει το τι κάνει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Όσο ενδιαφέρει τους γάβρους το παράρτημα τους στην Αγγλία.

Ναι, ρε, γαμώτο, λες και είμαστε παράρτημα του Ολυμπιακού την βλέπουμε πλέον τη δουλειά με ιδιοκτήτη τον Μαρινάκη. Υπ' όψιν ότι είχαμε δει με καλό μάτι τον ευτραφή εφοπλιστή όταν πήρε την ομάδα μας και μας στεναχωρούσαν όλα όσα του χρέωναν στην πατρίδα του. Όλη την ταλαιπωρία του με τους ανοικτούς λογαριασμούς με την ελληνική δικαιοσύνη. Σήμερα, όμως, μας έχει πικράνει, γιατί δεν βλέπουμε να έχει πάρει ζεστά την Φόρεστ.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ Η ... ΑΕΚ!