BUSINESS STORY ΤΑ PLAY-OFF ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 

Τελείωσαν χθες τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, αλλά δεν υπάρχει πρωταθλητής. Ο Ολυμπιακός τερμάτισε πρώτος αλλά δεν είναι πρωταθλητής. Δίκαιο είναι αυτό; Λάθος η ερώτηση! Πολύ λάθος.

Κατ' αρχήν δεν μπαίνει ζήτημα... δικαιοσύνης. Και, το πιο σημαντικό, ότι το πρωτάθλημα δεν γίνεται για βγει ο πρωταθλητής! Το πρωτάθλημα διεξάγεται κάθε χρόνο για να βλέπουμε μπάλα. Μόνο γι' αυτό. Από και πέρα, είναι εντελώς αδιάφορο ποια ομάδα, αυτή ή εκείνη θα το σηκώσει τελικά.

Business story είναι το πρωτάθλημα. Μια δουλειά επιχειρηματική, με τη συμμετοχή ανωνύμων εταιρειών. Και πολύ καλά έκαναν και αποφάσισαν, πρώτον, να μειώσουν τον αριθμό των ομάδων σε 14 και, δεύτερον, να προσθέσουν play-off. Τελευταία αγωνιστική χθες, αλλά το έργο θα συνεχιστεί για ενάμισυ μήνα ακόμα, με δέκα ματς για την κάθε ομάδα κορυφής.

Τα play-off δεν θα γίνουν για να δώσουν απάντηση στο αν είναι... δίκαιο να μην ανακηρυχθεί ήδη πρωταθλητής ο πρώτος της βαθμολογίας. Ούτε για να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στις άλλες ομάδες κορυφές να διεκδικήσουν την κούπα. Η ουσία είναι μια. Να δούμε ματς δυνατά ανάμεσα στις ομάδες που τελειώσαν το ''κανονικό'' πρωτάθλημα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Στη φώτο, από το χθεσινό Ολυμπιακός- Παναιτωλικός.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ