Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ… ΣΤΗΜΕΝΟ!

 

Με συν επτά βαθμούς ο Ολυμπιακός και να θέλει να το χάσει είναι πια κομματάκι δύσκολο. Και από ποιον να το χάσει, όταν ο βασικός και μοναδικός αντίπαλος έχει πετάξει λευκή πετσέτα. Έτσι είναι. Ο ΠΑΟΚ το έχει χωνέψει ότι το πρωτάθλημα το πήρε ο Ολυμπιακός, μάλλον το έχασε o ίδιος με τις αδικαιολόγητες βαθμολογικές απώλειες σε παιχνίδια που ήταν σίγουρα την περασμένη σαιζόν.

Ποιο πρωτάθλημα παίρνει ο Ολυμπιακός, μάλιστα πριν ξεκινήσουν τα play-off; Το… στημένο! Το πιο βρώμικο πρωτάθλημα, κατά δήλωση του μεγαλομετόχου του Ευάγγελου Μαρινάκη. Και μια και δυο και τρεις φορές ο εφοπλιστής ξεκάθαρα, δημόσια και επίσημα, επανέλαβε με οργή, αλλά και εν ψυχρώ, ότι ο ΠΑΟΚ έτσι κι αλλοιώς αλλοιώνει τη γνησιότητα του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, κατά Μαρινάκη, παίρνει καθαρά και τίμια το στημένο, το βρώμικο πρωτάθλημα, στο οποίο ο ανταγωνιστής ΠΑΟΚ ευνοούνταν σκανδαλωδώς. Δεν κόμισε κουκουβάγια στην Αθήνα το αφεντικό του Ολυμπιακού. Από τότε που γεννηθήκαμε κάθε χρόνο, μα κάθε χρόνο, οι ομάδες που έχαναν το πρωτάθλημα το χαρακτήριζαν παραγκίσιο. Το εξαιρετικόν του πράγματος φέτος είναι ότι συμφωνεί για την ηθική του πρωταθλήματος ο σίγουρος πρωταθλητής.

Κατόπιν τούτου όλοι να χειροκροτήσουμε τον διπλό, τον υπεραθλητή Ολυμπιακό. Επειδή κατάφερε παρά τις πουστιές του αντιπάλου να το πάρει το γαμημένο. Στη φώτο, από το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής Ολυμπιακός- Παναιτωλικός 2-0.

Διαβάστε ακόμα:

BUSINESS STORY ΤΑ PLAY-OFF ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ