ΤΡΟΧΑΝΑΣ, ΤΟ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ...

 

Πέθανε προχθές Πέμπτη ο , που εμφανίστηκε από το πουθενά στην ΑΕΚ και με αφορμή ότι ήταν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ για δυο τουλάχιστον χρόνια αναδείχθηκε στην Νο 1 τηλεοπτική περσόνα στην Ελλάδα. Ουδείς άλλος έγραψε τόσα πολλά χιλιόμετρα στα κανάλια, πολιτικός, τραγουδιστής, ποδοσφαιριστής, όσα το νέου τύπου αφεντικό ποδοσφαιρικής ομάδας. Είναι μέσα στην πραγματικότητα κανείς αν ισχυριστεί ότι ο Τροχανάς αγόρασε την ΑΕΚ μόνο για ένα λόγο. Να έχει λόγο να κάνει το μοναδικό και προσωπικό του show από τηλεοράσεως.

Παίκτης κλάσεως μπροστά στην κάμερα ο Τροχανάς. Ποτέ δεν επανέλαβε τα ίδια που είχε αναφέρει σε προηγούμενη εκπομπή. Πάντα κάτι καινούργιο θα πέταγε στον αέρα, και εντυπωσίαζε με την άνεση, τη μαστοριά του, λες ήταν ένας έμπειρος επαγγελματίας της τηλεόρασης. Είχε μια ερωτική σχέση με το μικρόφωνο, ήταν σα να έκανε σεξ με την γυναίκα των ονείρων του όταν ήταν φιλοξενούμενος σε τηλεοπτικό στούντιο.

Το από το πουθενά και ξαφνικά στο ποδόσφαιρο δεν ήταν... αποκλειστικότητα του Τροχανά. Στη συντριπτική πλειοψηφία τους οι μεγαλομέτοχοι των ελληνικών ΠΑΕ ήταν άγνωστοι και εντελώς άσχετοι με το χώρο αλλά και το αντικείμενο. Ο Τροχανάς ήταν από κούνια αεκτσής, όμως το όνομα του ακούστηκε πρώτη φορά όταν γεννήθηκε πρόβλημα στη σχέση των μεγαλομετόχων Γιάννη Καρρά και Δημήτρη Μελισσανίδη. Συγκεκριμένα:

Φίλοι και συνέταιροι Μελισσανίδης και Καρράς πήραν την ΠΑΕ ΑΕΚ από τον Ανδρέα Ζαφειρόπουλο αλλά κάποια στιγμή δεν περπατούσε το πράμα με τους δυο στο 50% ο καθένας. ''Γιάννη, ένας από τους δυο. Προτείνω να μου πουλήσεις το μερίδιο σου. Διαφορετικά, αγόρασε εσύ το δικό μου 50%''. Ο Καρράς, όμως, αρνούνταν να πουλήσει, αλλά και αγοράσει. Εκεί δίνει τη... ''λύση'' ο Τροχανάς και κάνει δική του την ΠΑΕ με ένα δις δραχμές. Συν 200.000 εκ. δρχ. για την μπουτίκ της ΑΕΚ. Ο Μελισσανίδης είχε φτιάξει την πρώτη μπουτίκ ελληνικής ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΗ ΦΟΥΜΑ ΟΙ ΡΟΚΑΔΕΣ, ΣΤΗ ΝΤΟΠΑ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ