ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΤΙΝΟ

 

Καμιά σημασία δεν έχει αν είναι προπονηταράς. Μετράει μόνο τι κάνει μ' αυτόν η ομάδα. Κορόιδο είσαι αν θαμπωθείς με το βαρύ του όνομα, ότι είναι προσωπικότητα και έχει πετύχει τούτο και το άλλο. Εμένα θα με πάρει στα σοβαρά;

Δεν μ' ενδιαφέρει αν ο προπονητής βάφει τα μαλλιά του, ξενοπηδάει και έχει την απαίτηση να πληρώνει το αφεντικό της ομάδας. Αν είναι φιλοχρήματος, ή έχει τούτη και την άλλη αδυναμία. Αυτό που μ' ενδιαφέρει είναι μόνο να μη με χρησιμοποιεί. Να μη με βλέπει σαν κουνούπι.

Αφήνουμε τη θεωρία κι ερχόμαστε στη συγκεκριμένη περίπτωση του 68χρονου Αμερικανού προπονητή Ρίτσαρντ- Ρικ Πιτίνο. Λάθος του Παναθηναϊκού να κάνει νταραβέρι μαζί του. Επειδή είναι διαφορετικά μεγέθη. Δεν εξετάζω γιατί και πως ήθελε Ελλάδα ο πατέρας έξι παιδιών Πιτίνο. Το ρίσκο το πήρε το ελληνικό κλαμπ. Ρίσκο βέβαια όταν συμφωνείς με επαγγελματία πέραν από τα κυβικά σου.

Τέτοιο προσκύνημα που έκαναν οι δημοσιογράφοι ξεπέρασε τα όρια. Κανένας δεν έβαλε τη πένα του στο μελάνι της κριτικής. Όλοι βουβοί, παρ' ό,τι απέτυχε θορυβοδώς ο Πιτίνο.


Διαβάστε ακόμα:

ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο… ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ