ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΤΙΝΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

 

Για δυο χρόνια επεκτάθηκε το συμβόλαιο του Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό, μετά από συμφωνία του με τον Μαρινάκη. Επόμενο ήταν διότι ο Πορτογάλος έχει ασπαστεί πλέον την επιχειρηματική πολιτική του εργοδότη του, σε μια εταιρεία με υγιή οικονομική κατάσταση και σταθερή διοίκηση. Δεν έχει καμιά ανησυχία ο προπονητής γι΄αυτά που γράφονται σε βάρος του αφεντικού, τα συχνά ρεπορτάζ σχετικά με τις δοσοληψίες του με τη δικαιοσύνη.

Ό,τι θέλει ένας καριερίστας προπονητής το έχει βρει στον Ολυμπιακό του Μαρινάκη ο Μαρτίνς. Κι αυτός στην πράξη έχει συμφωνήσει στη ''γραμμή'' του εφοπλιστή, ότι η ΠΑΕ προσφέρεται να εμπορεύεται ποδοσφαιριστές, αν σ΄αυτούς γίνεται σωστή προπονητική διαχείριση. Ο παίκτης που έρχεται στην ομάδα να παίρνει υπεραξία κι έτσι να μεταπωλείται προς όφελος της εταιρείας.

Αυτή η ουσιαστική συμφωνία των δυο πλευρών - πέραν της αμοιβής και τα πριμ στο συμβόλαιο του Πορτογάλου που αφορά το πρωτάθλημα - δεν εμπόδισε τον Μαρινάκη να ''βλέπει'' και την κατάκτηση του champions league, ή έστω του europa league. Αυτό δεν θα το... τολμούσε κανένας άλλος μεγαλομέτοχος. Να πριμοδοτήσει μέχρι ευρωπαϊκή διάκριση... απαγορευμένη δια νόμου σε ελληνική ομάδα.


Διαβάστε ακόμα:

ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΕΛΑ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΟΙ ΓΑΒΡΟΙ