Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ... ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ!

 

Μένει ο προπονητής στην ομάδα. Τι σημαίνει αυτό; Ο προπονητής εκτίμησε πως τον συμφέρει να συνεχίσει στην ίδια ομάδα. Αυτό σημαίνει. Και σημαίνει ακόμα ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έκρινε πως η καλύτερη επιλογή είναι ο εν λόγω προπονητής. Όχι, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Πως είναι, δηλαδή;

Ο προπονητής συμφώνησε με τον πρόεδρο διότι η ομάδα μας είναι μεγάλη. Η πιο μεγάλη. Η πιο ένδοξη. Και να μην υπέγραφε νέο συμβόλαιο ο προπονητής, πάλι η ομάδα μας είναι η ομαδάρα. Και να μας γύριζε την πλάτη, και να προτιμούσε άλλη ομάδα, ούτε λέπι δεν θα μειωνόταν η δική μας ομαδάρα.

Αστείο που δεν βγάζει γέλιο το πως τα πρωτοσέλιδα παρουσιάζουν την παραμονή προπονητή. Ότι ο προπονητής είναι όρθιος μαλάκας, δεν αποφάσισε με τα δικά κριτήρια, τα προσωπικά, της οικογένειας του, τέλος πάντων τι ωφελεί την καριέρα του, αλλά μόνο τυφλωμένος από τη λάμψη της ομαδάρας του οπαδού.

Αφήνουμε τη σπάτουλα του πρωτοσέλιδου στο κορόιδο τον οπαδό. Έτσι είναι. Τους έχουν για πολύ κορόιδα εκείνους τους οπαδούς στους οποίους απευθύνονται με άνοστες σάλτσες. Η αλήθεια είναι ότι το επάγγελμα του προπονητή είναι ο ορισμός του ρευστού, γι΄ αυτό κάθε φορά που βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο σκέπτεται την... επόμενη ομάδα! Όπως το λέω. Όπως το διαβάζεις.

Ναι, σκέπτεται ο προπονητής, επιλέγω σήμερα το άλφα κλαμπ, διότι προσφέρεται σαν σκαλοπάτι να βρω καλύτερο συμβόλαιο στη συνέχεια σ' άλλο κλαμπ.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟΝ ''ΕΔΙΩΞΕ'' Η ΑΕΚ... ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΕ ΚΑΛΟ