ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ...

 

Δεν βγαίνει συμπέρασμα από ένα ματς. Ποτέ και μετά από ένα μοναχά παιχνίδι, και σε κάθε περίπτωση. Πολύ περισσότερο από ένα παιχνίδι μετά αποχή τριών μηνών, λόγω της καραντίνας. Έλα, όμως, ότι ο ΠΑΟΚ στην ήττα 1-0 από τον Ολυμπιακό (φώτο) ήταν τόσο προβληματικός που έδειξε ότι ''συνεχίζει'' να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου... Να μην είναι πλέον η ομάδα η ικανή να διεκδικήσει τα κεκτημένα, και εκείνη που αντιλαμβάνεται ποιον έχει αντίπαλο.

Περίμενε κανείς έναν άλλον ΠΑΟΚ, όχι αυτόν που εμφανίστηκε χθες Κυριακή στην άδεια Τούμπα, ειδικά απέναντι στον Ολυμπιακό. Γιατί η αγωνιστική και... εξωαγωνιστική αντιπαλότητα έτσι ή αλλοιώς είχαν προσδώσει τον παλιό και παραδοσιακό χαρακτήρα στο ντέρμπυ των δυο ομάδων, μάλιστα σε ματς της Τούμπας. Δεν υπήρχε, όμως, καμιά... αναβίωση του παρελθόντος, και σε πείσμα των πρόσφατων ''προκλήσεων'', επειδή ο ΠΑΟΚ ήταν λιπόθυμος.

Στις τρεις τελευταίες επισκέψεις του στην Τούμπα ο Ολυμπιακός νίκησε δυο φορές και μια έχασε 3-2, αφού είχε προηγηθεί 2-0. Ούτε κι αυτό το στοιχείο ''ξύπνησε'' τον ΠΑΟΚ, με συνέπεια πλέον να αντιμετωπίζεται με... ψυχραιμία η κατάσταση. Η απώλεια του πρωταθλήματος, η απουσία δικαιολογιών και η ανάγκη επανεκκίνησης σ' άλλη πλατφόρμα αγωνιστική. Η ανάγκη, μ΄ άλλα λόγια να αναγνωριστεί πως η ομάδα κλείνει έναν κύκλο, με ό,τι κέρδισε- τρία κύπελλα κι ένα πρωτάθλημα-και να ξεκινήσει έναν άλλο κύκλο.


Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ