ΠΟΤΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!

 

Γίνονται εκλογές και το ΠΑΣΟΚ με το νέο του όνομα Κινάλ παίρνει το αναμενόμενο ποσοστό. Μονοψήφιο ποσοστό. Κι αυτό μόνο έκπληξη δεν είναι. Λοιπόν. Θα μιλήσει κανείς για… ντέρμπυ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Με ποια λογική μιλάνε για… ντέρμπυ Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού; Δεν υπάρχει αυτό- πλέον. Έχει καταργηθεί- προς το παρόν. Γιατί;

Επειδή ο Ολυμπιακός συνεχίζει να είναι Ολυμπιακός, και ο Παναθηναϊκός έχει σταματήσει κάποια χρόνια να ‘ναι Παναθηναϊκός. Τόσο απλά.

Δεν χρειαζόταν η χθεσινή παράσταση στο Καραϊσκάκη για να σταματήσει το παραμυθάκι του… ντέρμπυ που συνεχίζουν να οραματίζονται κάποιοι λαμβάνοντας υπ’ όψιν μόνο τις φανέλες. Δεν φτάνει μόνο το χρώμα της φανέλας και το όνομα Παναθηναϊκός. Η ομάδα κυκλοφορεί με το ίδιο όνομα αλλά δεν έχει πια τους ίδιους αγωνιστικούς στόχους με τον ''αιώνιο αντίπαλο''.

Είναι σίγουρο ότι ο Παναθηναϊκός θα επανέλθει. Και θα κάποια στιγμή θα πάρει πάλι το πρωτάθλημα. Με το ίδιο όνομα. Με την ίδια φανέλα. Με τους ίδιους οπαδούς. Πότε; Άγνωστο. Το βέβαιο, το απολύτως βέβαιο είναι ότι η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί μ' άλλον μεγαλομέτοχο και μ' άλλους ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε ακόμα:

ΘΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΟΠΩΣ Ο... ΠΑΟΚ!