ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΑ… ΠΑΛΙΑ ΚΟΛΠΑ

 

Τραυματίας ο διεθνής ποδοσφαιριστής αναφέρουν τα ρεπορτάζ από τις αρχές της εβδομάδας εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπυ Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού. Τετάρτη με Πέμπτη η κατάσταση στο πόδι του παικταρά δεν βελτιώνεται, αντίθετα εκφράζονται φόβοι… δημοσιογραφικοί πως αυτός θα απουσιάσει από το παιχνίδι.

Δεν είναι εκτός… σχεδίου και δήλωση του τραυματία ότι Θέλω πολύ να παίξω, έστω και με μισό πόδι, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Τι κάνει ο προπονητής της αντίπαλης ομάδας; Μασάει και καταπίνει τη μπλόφα; Κατεβάζει ενδεκάδα λαμβάνοντας υπ’ όψιν την απουσία του παικταρά;

Άλλο έγκυρο ρεπορτάζ παραμονή του ντέρμπυ των αιωνίων. Άνω-κάτω είναι η διοίκηση από πληροφορίες ότι… άγνωστοι πλησίασαν τον διαιτητή και τον απείλησαν μην τυχόν και δεν σφυρίξει 50-50.

Τα πάντα όλα να προκαλέσουν αναστάτωση, εκνευρισμό, αποπροσανατολισμό στο αντίπαλο στρατόπεδο. Δεν το λένε καθαρά, μόνο ψιθυριστά, ότι ο Ολυμπιακός πιστός στην παράδοση διαρροής fake news του παρελθόντος είχε βγάλει βρώμες, δήθεν ότι ενδιαφέρεται να κάνει μεταγραφή τους Ινσούα (φώτο), Γιόχανσον, με συνέπεια να συμβούν όσα προέκυψαν και, τελικά, οι δυο παίκτες να απουσιάσουν από το χθεσινό 3-0.

Διαβάστε ακόμα:

ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΡΑΛΛΗ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ