ΟΜΑΔΑ Η ΑΕΚ 2-0 ΤΟ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ ΠΑΟΚ

 

Ποιο άλλο αποτέλεσμα να κάτσει στην... κόντρα(;;;) ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ακόμα και στην Τούμπα, όταν αντίπαλοι είναι από τη μια πλευρά ένα μπουλούκ ασκέρ και από την άλλη μια συγκροτημένη ομάδα; Επόμενο κάποια στιγμή η ΑΕΚ, ο αντίπαλος που ήξερε τι έκανε στο γήπεδο και τι ήθελε να βρει το γκολ. απέναντι στον ΠΑΟΚ που ήταν... μαύρη η νύχτα στα βουνά και ποιος ξέρει τι μέρα μας ξημερώνει αύριο.


Δεν ήταν απλά ντέρμπυ γοήτρου αυτό το παιχνίδι μπαράζ του πρωταθλήματος. Ήταν αναμέτρηση κρίσιμη, που σε μεγάλο βαθμό πιθανόν θα αποφάσιζε την προνομιούχο και τιμητική δεύτερη θέση. Κι όμως! Ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ εμφανίστηκε σχεδόν... αδιάφορος και μάλλον οι παίκτες του δεν στεναχωρήθηκαν όταν δέχθηκαν το πρώτο γκολ.

Τελικά, αντί να πάει η διαφορά στο συν 6 υπέρ του ΠΑΟΚ σ' αυτό τον ανταγωνισμό των δικεφάλων, η ΑΕΚ με το 2-0 και ισοφάρισε βαθμολογικά και έχει πλέον το επάνω χέρι. Ο ΠΑΟΚ; Είναι σε λούκι, αγωνιστικά και, κυρίως, του λείπει το ηθικό για τη συνέχεια. Ολοφάνερο αυτό. Έχασε από την ΑΕΚ σ' όλους τους τομείς, όχι μόνο στο τελικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟ ΠΑΟΚ- ΑΕΚ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ… ΠΑΛΑΝΤΖΑ