ΠΟΙΟΣ ΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

 
Εγκλήματα διέπραξε το κοράκι στο παιχνίδι Ολυμπιακός- Παναθηναίκός, την περασμένη Κυριακή. Χοντρα πράγματα. Σφυρίγματα απίθανα. Αλλόκοτα. Λίγο, πολύ λίγο να πει κανείς ότι με την διαιτησία του ο Κομίνης αναβίωσε εποχές πεπερασμένες και παραγκίσιες. Σα αγώνα αδιάφορο επί τηε ουσίας ο οριστείς ρέφερυ ξεκάθαρα έδωσε ρεσιτάλ προκλητικών αποφάσεων,που ξεπέρασν τα όρια του χειρουργείου. Δεν αποτελούν προίόν... ανθρώπινων λαθών. Να δώσει ανύπαρκτο πέναλτυ. να μη δείξει κόκκινη, γενικά να βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Να σακατέψει τον Παναθηναϊκό.
Τι να συμβαίνει, αλήθεια; Ο διαιτητής είχε στόχο πράγματι να ζημιωσει τον Παναθηναϊκό; Να αβαντάρει τον Ολυμπιακό; Μήπως κάποιος άλλος λόγος είναι η αιτία του σφαγείου στο OAKA; 
Κατ' αρχήν, ποιος έστησε τονΚομίνη; Ο Μαρινάκης και γιατί; Για να ενισχύσει τη μυθολογία της προσωπικής του δύναμης στο χώρο. Δεν στέκει με τίποτα να θέλει ο μεγαλομέτοχος του πρωταθλητή να περάσει τέτοιο ''μήνυμα'' με τη χασάπικη διαιτησία του Κομίνη.
Το πιθάνότερο είναι ο σφυρικτράκιας να στήθηκε από τους αντιπάλους του Μαρινάκη, για να τον εκθέσουν. Να δικαιολογήσουν όλα όσα έχουν καταγγείλει σε βάρος του εφοπλιστή. Να, η απόδειξη, ότι παραμένει αδιόρθωτος, αυτός κρατάει πάντα τα μπόσικα στο παρασκήνιο.,  .
Μήπως ο Κομίνης στήθηκε... μόνος του; Να εξεταστεί κι αυτή η πιθανότητα. Γιατί ήταν τόσο αποφασισμένος καμικάζε ο Κομίνης και θυσιάσε το διαιτητικό του μέλλον; Να  αναζηθεί και σ΄ αυτή την περίπτωση η απάντηση, για να βρεθεί άκρη.
Α! Είναι και κάτι άλλο. Η συντεχνία των Ελλήνων διαιτητών έστησε τον Κομίνη. Και γιατί, παρακαλώ;  Δεν θέλει ερώτημα. Από αντίδραση στο γεγονός ότι αγνοούνται στα κρίσιμα παιχνίδια και προσκαλούν ξένους συναδέλφους. 
Αγνόησα το πλέον σημαντικό. Τον Κομίνη τον έκαψαν - ποιος ξέρει τι ανταλλάγματα του προσέφεραν- οι άνθρωποι της FIFA και της UEFA που έχουν την επιστασία του ελληνικού πρωταθλήματος. Γιατί; Για να αποδείξουν ότι το πρωτάθλημα παραμένει πάντα βρώμικο, δηλαδή βρώμικα ενεργούν τα αφεντικά των μεγάλων ΠΑΕ,  άρα συνεχίζουμε εμείς να παραμένουμε οι εξυγιαντές.
Συμπέρασμα ακλόνητο. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα έτσι κι αλλοιώς είναι καταδικασμένο να παίζεται στημένο.  

Διαβάστε ακόμα:

Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΘΥΜΙΖΕΙ… ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ