Ο ΠΑΟΚ ΝΑ ΑΘΩΩΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ... ΕΝΟΧΟΣ

 

Το σωστό είναι να μη δικαστεί ο ΠΑΟΚ, που κουβαλάει την κατηγορία αλλά και την ποινή της αφαίρεσης 7 βαθμών, διότι βρέθηκε ένοχος σε υπόθεση πολυϊδιοκτησίας. Με τι κουράγια να βρεθεί δικαστής να ρίξει καμπάνα σε ομάδα με κόσμο, όπως ο ΠΑΟΚ; Μια τέτοια απόφαση, ακόμα και σωστή, μετά απ' όσα έχουν προηγηθεί, θα θεωρηθεί στημένη. Ύποπτη. Όπως. από την άλλη, αν απαλλαγεί ο ΠΑΟΚ, με δίκαια και έντιμη δικαστική απόφαση, όλοι- και πρώτος εγώ- θα πούνε πως καθάρισε η ΠΑΕ του Ιβάν διότι οι δικαστές χέστηκαν επάνω τους.

Να, γιατί δεν πρέπει να εκδικαστεί η υπόθεση, μετά τη θέση του CAS. Επειδή είμαστε ακόμα Ελλάδα της Ελλάδος. Επειδή δεν έχουμε εξελιχθεί σε Ελλάδα της Ευρώπης. Επειδή η κοινωνία μας δεν αντέχει ποινή σε εκλεγμένο πρωθυπουργό, σε ποδοσφαιρική ομάδα λαοφιλή.

Μη ξεχνάμε. Ο κυβερνήτης της χώρας άλλαξε το νόμο για να μην υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ, μετά την εισήγηση του αρμοδίου πολιτειακού οργάνου. Η αρμόδια δικαστική απόφαση της ομοσπονδίας ΔΕΝ συζήτησε την υπόθεση, για να μην πάρει την...
ευθύνη, και απλά υιοθέτησε την εισήγηση της ΕΕΑ. Το CAS, στο οποίο προσέφυγε ο ΠΑΟΚ, δεν επέστρεψε τους 7 βαθμούς, αλλά υποχρεώνει την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ να δικάσει την υπόθεση.

Ήδη, ο πρόεδρος της εφέσεων κι ένα ακόμα μέλος της, παραιτήθηκαν. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα, όμως όχι για... ''προσωπικούς'' λόγους. Για άλλο λόγο θα επικαλεστώ αδυναμία να δικάσω. Ό,τι και να ψηφίσω, υπέρ ή κατά του ΠΑΟΚ, θα σχολιαστεί προϊόν διαπλοκής και χρηματισμού.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΗ ''ΓΡΑΜΜΗ'' ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΙ... ΜΑΣΚΑ