ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΣΕΡΙΦΗ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ!

 

Με νέο αρχιδιαιτητή θα παιχτεί το προσεχές πρωτάθλημα. Αλλοδαπός κι αυτός, αδιάφορο και το όνομα του και η εθνικότητα του. Σημασία έχει ότι δεν πρόκειται να σταματήσουν τα δίκαια και άδικα παράπονα για τα κοράκια, Έλληνες και ξένους. Έχουν, δεν έχουν εμπιστοσύνη στον σερίφη αρχιδιαιτητή και στους καουμπόυδες διαιτητές, οι γνωστοί και επαγγελματίες σαματατζήδες θα συνεχίσουν να δηλητηριάζουν το περιβάλλον του πρωταθλήματος με τοξικές ατάκες.

Να σημειώσουμε και τούτο. Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν 14 ομάδες, αλλά την επιλογή του νέου αρχιδιαιτητή την πήραν οι 4 big. Κλήρωσε μετά από συμφωνία Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού. Φοβερό! Την ευθύνη της επιλογής έχει η ΕΠΟ, αλλά το οκέυ είναι των 4 ''μεγάλων''. Των ομάδων που κατέχουν το σπορ της καταγγελίας στις διαιτησίες.

Δεν έκανε ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής. Ανίκανος; Όχι. Ακατάλληλος; Όχι. Ανεπαρκής; Όχι. Τότε, γιατί οι εκπρόσωποι της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ αντικαθιστούν τον Βίτορ Περέιρα; Επειδή κάνουν το χατήρι των 4 big.

Ασφαλώς δεν πρέπει να είναι περήφανος για την παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Περέιρα. Έδωσε δικαιώματα, Κάηκε. Γιατί, όμως, να μη συμβεί το ίδιο και με τον Άγγλο αντικαταστάτη του; Επιτέλους! Το πρόβλημα είναι των 4 big, αυτοί ρίχνουν λάδι στη φωτιά. Μια ζωή. Γι' αυτό, άλλωστε, το ποδόσφαιρο είναι στη ξένη επιστασία.


Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ... ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ