ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ

 
Κληρώνει την Δευτέρα. Ποια θα είναι η επόμενη αντίπαλος στο γάμα προκριματικό γύρο του shampions league. Μια από τις τρεις, Μπενφίκα, Ντυναμό Κιέβου και Γάνδη. Δεν υπάρχουν προγνωστικά. Τι να προβλέψει κανείς τέτοια εποχή; Στο φινάλε ποδόσφαιρο είναι αυτό και το πιο σωστό είναι να πεις πως όλα μέσα είναι.
 
Αλήθεια, ποιος περίμενε ότι ο ΠΑΟΚ θα έβαζε κιόλας τρία γκολ σε μισή ώρα με την Μπεσίκτας; Ο κανένας. Ποιος περίμενε ότι το ματς αμέσως μετά το 3-0 θα γύριζε τούμπα και η τουρκική ομάδα θα κυνηγούσε στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε κρυφτεί στην περιοχή του.
 
Από τις τρεις υποψήφιες αντιπάλους του ΠΑΟΚ η πορτουγκέζικη Μπενφίκα έχει μεγαλύτερο βάρος σαν ομάδα και τα οικονομικά δεδομένα της εξαρτώνται άμεσα από το αν θα διακριθεί στην Ευρώπη. Αυτό δεν λέει τίποτα. Έχει πιθανότητες να αποκλείσει τον ΠΑΟΚ στο μοναδικό παιχνίδι που θα γίνει, αλλά και να... αποκλειστεί. 
 
Προπονητής της ουκρανικής Δυναμό ο 75χρονος Ρουμάνος Μιρτσέα Λουτσέσκου, πατέρας του Ραζβάν Λουτσέσκου, προηγούμενου προπονητή του ΠΑΟΚ. Προπονητής της άσημης φλαμανδικής Γάνδης ο 67χρονος, επίσης Ρουμάνος Λάζλο Μπολόνι (φώτο), ο πρώτος προπονητής που είχε απολύσει ο Ιβάν Σαββίδης όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ, το 2012. Στη συνέχεια και κάθε χρόνο ο Σαββίδης έδιωχνε πρόωρα τον προπονητή.
Διαβάστε ακόμα
ΠΑΟΚ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ 3-1 ΤΗΝ... ΜΑΖΟΧΑ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ