Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ... ΔΩΝΗ

 
Έχασε από την Λαμία ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί. Αν μιλάμε ακαδημαϊκά, τότε θα συμφωνήσουμε ότι σε ματς προετοιμασίας δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα. Το ότι η ομάδα ηττήθηκε, όπως αδιάφορο αν το σκορ ήταν 1-0 ή 3-2. Το πράγμα, όμως, δεν είναι έτσι για τον συγκεκριμένο Παναθηναϊκό, ο οποίος για τους γνωστούς και εύλογους λόγους ενδιαφέρεται άμεσα για τις καλές εντυπώσεις. Περισσότερο για να μπολιαστεί με ηθικό η εξέδρα του Παναθηναϊκού.
Φιλικό, ξεφιλικό το ματς, ο νέος προπονητής (φώτο) έπαιξε για να κερδίσει, όχι μόνο να δοκιμάσει παίκτες και σχήμα ενδεκάδας. Και, τελικά, ο Παναθηναϊκός έχασε μόνο 1-0, θα μπορούσε να φύγει με τρία τεμάχια.
Η προσεχής σαιζόν είναι μια... νέα αρχή. Κι αυτό σημαίνει εφιάλτη στην ομάδα η οποία καλείται να... συνεχίσει- όχι να ξεκινήσει από την αρχή- από εκεί που έφτασε αγωνιστικά με προπονητή τον Δώνη επί δυο χρόνια. Αυτό δεν ξεχνιέται. Δεν αγνοείται το... χρεωστούμενο. Γιατί το αφεντικό διέκοψε την πετυχημένη παρουσία του Δώνη.
Θα ξεχαστεί ο Δώνης και η αλλόκοτη απόφαση του καναλάρχη να ρισκάρει με αντικαταστάτη άπειρο προπονητή και άσχετο με το ελληνικό πρωτάθλημα, μόνο αν η ομάδα πάει καλύτερα. Αν ο Παναθηναϊκός απλά θα βελτιωθεί σε σύγκριση με την απόδοση του κόντρα στην Λαμία, τότε ο εφιάλτης θα 'ναι ζωντανός και στο ξύπνιο.
Διαβάστε ακόμα

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ Η ΑΕΚ ΧΩΡΙΣ... ΤΕΛΙΚΟ