Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ... ΜΠΕΡΓΚ;

 
Πρωτοσέλιδος ο ΠΑΟΚ και δικαιολογημένα μετά την επιτυχία του να αποκλείσει και την Μπενφίκα. Και στη συνέχεια το πρόγραμμα έχει ομάδα ρωσική, όνομα δεύτερο στην Ευρώπη. Κάποια Κράσνονταρ. Το ότι δεν έχει το σήμα της Μπενφίκα ή του Άγιαξ π.χ. δεν σημαίνει πως η ρωσική ομάδα είναι χαμένη από χέρι. Γιατί, ο ΠΑΟΚ, επίσης χωρίς παρελθόν στην Ευρώπη, δεν είναι εκείνος που έκλεισε το σπίτι της Μπενφίκα;
Θυμήθηκαν τον Μπεργκ. Σχεδόν ανόητο, σίγουρα αντιποδοσφαιρικό. Επειδή ο Σουηδός γκολτζής έχει πετύχει στον ΠΑΟΚ τα περισσότερα τέρματα απ΄όλες τις ομάδες που αντιμετώπισε στην καριέρα του. Να είμαστε σοβαροί. Αυτό δεν είναι στοιχείο που βαρύνει και... επηρεάζει την πρόβλεψη, ακόμα και στους πλέον μανιακούς της... πρόληψης. 
Από τον περασμένο μήνα ο άλλοτε στράικερ του Παναθηναϊκού (1013-17) έχει συμπληρώσει τα 34 και το ότι σκόραρε δέκα φορές ατα 15 ματς εναντίον του ΠΑΟΚ είναι γεγονός βαλμένο στο χρονοντούλαπο της άχρηστης Ιστορίας. Καλά τα ''στατιστικά'', αλλά μην τα παρατραβάνε εκβιαστικά για να κάνουν προβλέψεις ή να εντυπωσιάσουν. Στη φώτο, ο Μπεργκ που πέτυχε χατ-τρικ στο 4-1 του Παναθηναϊκού εναντίον του ΠΑΟΚ στον τελικό κυπέλλου 2014.
Ο Μάρκους Μπεργκ ήδη σκέπτεται πότε θα μετακομίσει στην Αθήνα. Δεν τον παίρνει άλλο το όριο ηλικίας, μετά την Κράσνονταρ κρεμάει τα παπούτσια του. Τον περιμένει το ιδιοκτησίας σπίτι του στη Βούλα.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΟΚ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΕ…