Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

 

Όταν η κόντρα είναι ντουμπλουφάς, τότε δεν στέκεσαι μονάχα στο πρώτο ματς. Στο αποψινό του Ολυμπιακού με την κυπριακή Ομόνοια. Η αναμέτρηση είναι διπλή, θα ακολουθήσει και η ρεβάνς, άρα το έργο δεν θα κριθεί στο Καραϊσκάκη, όποιο αποτέλεσμα έρθει.

Βεβαίως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Υπολογίσιμη η Ομόνοια, τόσο υπολογίσιμη όσο η κάθε μια που έφτασε στο παρά ένδεκα να προκριθεί στους χρυσοφόρους ομίλους του  champions league. Με την ευκαιρία, δυο-τρεις αράδες για την Ομόνοια... 
Ιδρύθηκε στα χρόνια του εμφυλίου πολέμου στην Ελλάδα, το 1948, και αντί να ντυθεί στα κόκκινα, εμφανίστηκε με πράσινη φανέλα. Την πρωτογνωρίσαμε σαν ''ομάδα του λαού'', συγκεκριμένα του ΑΚΕΛ, του κομουνιστικού κόμματος Κύπρου, όταν κάθε χρόνο συμμετείχε στο ελληνικό πρωτάθλημα μια ομάδα από την μαρτυρική μεγαλόνησο. Το ΑΠΟΕΛ ήταν η καραδεξιά ομάδα, η Ομόνοια η αριστερή. Σήμερα αυτά δεν έχουν καμιά σημασία, κι όχι διότι εδώ και δυο χρόνια η Ομόνοια ανήκει πλέον σε εμπορική εταιρεία, δεν είναι σύλλογος αθλητικός.

Το ότι η Ομόνοια (φώτο) απέκλεισε ήδη τις πρωταθλήτριες Πολωνίας και Σερβίας δεν τρομάζει τον Ολυμπιακό, που βρίσκεται σε non stop αγωνιστική πορεία, αφού δεν έκανε καν προετοιμασία εν όψει της νέας σαιζόν. Ο Μάρτιν έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γρασίδι επάνω.

Διαβαστε ακομα:

ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΙΜΑΕΙ ΤΗΝ... ΚΥΡΑ ΤΟΥ