Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ… ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ

 

Πικρό. Να περιμένεις να βγει από το λούκι ο Παναθηναϊκός, κι αυτός να είναι κολλημένος με την ατζαμωσύνη. Δεν γίνεται έτσι να ξεφύγει από το μοιραίο. Το αναπόφευκτο. Με σωστές κινήσεις κάποιος προχωρεί, ανεβαίνει, κάνει ταμείο. Με γκέλες πάει πίσω. Φυλακή πάει, που λέει ο λόγος της πεζοδρομιακής μαγκιάς.

Το χειρώτερο με τον Παναθηναϊκό είναι το άλλο. Δεν ξέρει τι κάνει. Δεν  ξέρει που πατάει. Συγκεκριμένα πράγματα. Χάνει η ομάδα στο ΟΑΚΑ από τον Άρη, όλοι περιμένουν να αποφασιστεί το τέλος του Πογιάτος, και ποια ήταν η απόφαση; ‘’Εμπιστοσύνη έχουμε στον προπονητή, τα άσχημα αποτελέσματα οφείλονται σε ατυχίες μπλα μπλα μπλα…’’.

Τελικά, μετά από πίεση μ’ αυτά που γράφτηκαν στις αξιόπιστες και έγκυρες σελίδες του αθλητικού τύπου, με τις υπογραφές επαγγελματιών, οι οποίοι έχουν ευθύνη στο κατάντημα του Παναθηναϊκού, ο μεγαλομέτοχος έδωσε στον Πογιάτος τα παπούτσια στο χέρι.

Η μεταγραφή του 32χρονου Βραζιλιάνου Μαουρίτσιο (φώτο, με τη φανέλα της ρωσικής Ζενίτ, πριν έρθει στον ΠΑΟΚ), είναι η απόφαση ακύρωσης  του καταλάνικου δίδυμου Ρόκα-Πογιάτος. Ούτε καν ρωτήθηκε ο έχων εν λευκώ τον έλεγχο στα αποδυτήρια τεχνικός διευθυντής. ο Τσάβι Ρόκα. Είναι η πρώτη μεταγραφή ποδοσφαιριστή στον Παναθηναϊκό χωρίς την ανάμιξη του Ρόκα, του οποίου πλέον η παραμονή είναι γεμάτη ερωτηματικά.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ… ΠΟΝΑΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΕΙ;