ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΩΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ

 

Ψάχνουν να βρουν ποιοι επιχειρηματίες έδιναν χρήματα στην Χρυσή Αυγή. Τζάμπα δουλειά. Βάλτε να πάνε, πήγανε. Ό,τι έχουμε το σπρώχνουμε όσο γυρίζει η μπίλλια. Το πήγαμε εκεί που θέλουμε το θέμα με τους Κασιδιάρηδες και το παίζουμε όσο παίρνει.

Και τι θα γίνει αν βρουν ότι ο τάδε π.χ. βιομήχανος έδωσε ένα πακέτο στη Χρυσή Αυγή; Αυτό δεν σημαίνει ότι ο άνθρωπος είναι οπαδός εγκληματικής οργάνωσης. Τώρα, άλλωστε, το βγάλανε αυτό, όχι πριν δύο μήνες, πριν δύο χρόνια.

Θα σου πω, λοιπόν, ο επιχειρηματίας ότι δεν ήξερε, όπως και η δικαιοσύνη δεν ήξερε μέχρι σήμερα ότι ο έτσι είναι εγκληματική οργάνωση. Ύστερα, όπως ενίσχυα οικονομικά αυτούς, έτσι έδινα κάτι και στο ΠΑΣΟΚ, στο ΣΥΡΙΖΑ, στο ΚΚΕ. Τι θα του πεις;

Δεν είναι εκεί το θέμα, ποιοι έσπρωχναν λεφτά στη Χρυσή Αυγή. Δεν θα υπάρξουν αποδείξεις, άλλωστε. Ακόμα και να βρουν στα κιτάπια ότι ένας εφοπλιστής μας έδωσε αυτό το ποσό, ο εφοπλιστής θα πει Δεν έδωσα ποτέ ούτε δολάριο, μόνοι τους έγραψαν το όνομά μου.

Αν, λοιπόν, λέω εγώ, ψάχνουν ονόματα «χορηγών» της Χρυσής Αυγής, απλά θα χοντρύνει το σώου. Μήπως, τελικά, όλο το έργο γίνεται για σώου.