ΤΙ ΑΡΗΣ, ΤΙ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΤΟΥ ΩΝΑΣΗ

Πηγή: INTIME
 

Γυάλισε το μάτι των αρειανών όταν άκουσαν το όνομα κάποιου σεκιουριτά, μάλιστα με τζίρο 8 εκατομμύρια το χρόνο. Την πιάσαμε την καλή, σκέφθηκαν τα αρειανά. Τι είναι να δώσει δύο μεγάλες κάρτες για την ομάδα την αρειανάρα.

Τόσο απλά. Τόσο εύκολα θα βάλει ο άλλος το χέρι στην τσέπη να σηκώσει δύο εκατομμύρια. Οκέυ, είπε ο άνθρωπος, να βάλω ένα, ενάμισυ, άντε δύο εκατομμύρια, αν η ομάδα βουτήξει στην Γ' εθνική, να γλυτώσει χρέη.

Τι λέει ο άνθρωπος; Η αρειανάρα στην γάμα; Ποιοι είμαστε, ρε. Η ΑΕΚ είμαστε; Και η ζωή συνεχίζεται. Ριμπολόβλεφ! Άλλο τεφαρίκι. Ο Ρώσος ολιγάρχης που έχει την Μονακό και αγόρασε τον Σκορπιό του Ωνάση. Τι είναι γι' αυτόν να κάνει μια χεριά 50 εκατομμύρια για την αρειανάρα, να τελειώνουμε.

Τα παιδιά ζούνε σε όνειρο. Δεν πατάνε στη γη. Άντε και τσίμπησε ο Ρώσος, διότι ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, πολύ μεγάλη ομάδα. Με ποιον θα μιλήσει στον Άρη για τα καθέκαστα; Με τον Στεφανίδη, τον Ψηφίδη, ποιον; Με την Κοινωνία Ώρα Μηδέν, την Κοινωνία Μελών του Άρεως;

Υπ' όψιν ότι ο Ριμπολόβλεφ μιλάει απ' ευθείας με τον πρίγκηπα του Μονακού. Κι όχι μόνον. Και όπως ο Ωλάντ συναντιέται παράνομα με κάποιες γκόμενες, έτσι κανονίζει τα ραντεβού με τον Ρώσο ιδιοκτήτη του νησιού του Ωνάση. Να μιλήσει στον Άρη με άτομα που θέλουν να κουμαντάρουν την ομάδα με έσοδα χίλια ευρώ;

Φοβερά πράγματα. Για Κοντομηνά τον πέρασαν τον Ριμπολόβλεφ. Εσύ δεν ξέρεις, του είχαν πει οι πονηροί του Άρεως του μίστερ ιντεραμέρικαν, εσύ μόνον θα βάζεις τα λεφτά, εμείς θα κάνουμε το κουμάντο.

Διαβάστε ακόμα:

Ιβάν, ποιος θα αρμέξει το γάλα;