ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΡΑΓΚΟ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ

 

Τα ναρκωτικά έχουν λεφτά. Ποιος δεν το ξέρει αυτό. Τα φράγκα της ζωής του βγάζει αυτός που θα αποφασίσει να μπλεχτεί με το εμπόριο ή, τη μεταφορά της σκόνης. Υπάρχουν, όμως, εφοπλιστές που στάθηκαν μακρυά από μια τέτοια βρωμοδουλειά. Και θα ευχόντουσαν οι «συνάδελφοι» πλοιοκτήτες που κουβαλάνε με τα παπόρια τους το λευκό θάνατο να φουντάρανε, να πνιγόντουσαν όλοι πακέτο. Τα ναρκωτικά, τα καράβια και μαζύ καπετάνιοι και εφοπλιστές τους.

Βέβαια, να το πούμε κι αυτό, συμβαίνει ένα καράβι να μεταφέρει και σε μεγάλες ποσότητες την άσπρη και το αφεντικό, ο εφοπλιστής να μη ξέρει τίποτα. Σε κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις ούτε και ο καπετάνιος.

Από την άλλη, είναι κοινό μυστικό ότι κάποιοι Έλληνες εφοπλιστές πήραν τα τρελλά λεφτά από ναρκωτικά. Μερικοί σε κάποια φάση τα σταμάτησαν. Άσε ότι πάντα υπάρχει το πρόβλημα να πλυθούν τα πακέτα.

Ο εφοπλιστής που τσακώσανε με «πράμα» είναι άφραγκος. Δεν έχει μία. Ποιος κρύβεται από πίσω του; Εύκολο να βγει στη φόρα. Πανεύκολο. Θα το μάθουμε το όνομα του πισινού ή, θα μείνει η δουλειά στον μπροστινό;

Διαβάστε ακόμα:

Ποιοι είναι αυτοί πίσω από αυτούς