ΨΑΞΕ ΒΡΕΣ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΟΙ ΑΡΠΑΚΤΕΣ

 

Τον αφήσανε ελεύθερο τον κύριο πρώην γραμματέα των εξοπλισμών, με 50.000 ευρώ εγγύηση και του απαγορεύσανε την έξοδο από τη χώρα. Φοβερά πράγματα. Τι, δηλαδή θα τον κάνουνε με το να τον κρατάνε με το ζόρι εντός συνόρων; Δεν θα μπορούνε να βρούνε το δοχείο νύχτας εάν ο κύριος Τραυλός κάνει ένα ταξιδάκι αναψυχής.

Να σοβαρευθούμε. Τα νούμερα είναι χοντρά. Έπεσε το ξέσκισμα. Αρπάξανε τα πακέτα των πακέτων για τα υποβρύχια και ό, τι άλλο αγόραζε η κατακαϋμένη Ελλάδα. Μπαίνεις στη δικογραφία και κατ' ευθείαν βάζεις τα χέρια στα μάτια σου, μη σου πεταχτούν έξω. Υπογραφές για 72 εκ. ευρώ, για 280 εκ., για 826 εκ. Πάρτε να έχετε. Πάρτε να κονομήσετε.

Και λέω εγώ. Γιατί να διορισθεί σ' αυτή τη θέση του υπουργείου εθνικής άμυνας και επί υπουργίας Γιάννου του καραμπουζουκλή Παπαντωνίου αυτός ο κύριος Σπύρος Τραυλός κι όχι κάποιος με προσωπική περιουσία τόση όσες οι αγορές των εξοπλιστικών. Ώστε αν γίνει η κουτσουκέλα να κάνει το δημόσιο μία αρπακτή από το λογαριασμό του δημόσιου λειτουργού.

Πήρες χαμπάρι; Τα φάγανε τα λεφτά και άντε ψάξε να βρεις σε ποιων Τσοχατζόπουλων την τσέπη βρίσκονται. Αν, όμως εκ των προτέρων έχεις δεσμεύσει την περιουσία εκείνου που θα υπογράψει παραγγελίες πυραύλων και μαχητικών αεροσκαφών, η σακούλα θα ελέγχεται. Λέω εγώ.

Διαβάστε ακόμα:

Το δίκαιο το λένε άδικο