Η ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΓΕΤΑΙ APPLE

 

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα όσο ποτέ άλλοτε. Μιλάει η τεχνολογία, καμμία ιδεολογία. Ο χαμός, του χαμού, ω χαμέ, για το νέο μπινελίκι της Apple. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη και πιο καυτή αλήθεια απ' αυτήν! Είναι της πλάκας η κάθε ιδεολογία και θρησκεία και κοσμοθεωρία. Εκείνη που ορίζει πλέον και αποφασίζει τη ζωή μας είναι η τεχνολογία. Θα ακολουθήσεις, θέλεις, δεν θέλεις. Χωρίς να χρειάζεται η πίστη σου, τα πιστεύω σου, η ψήφος σου, αν συμφωνείς ή, όχι.

Είπαμε. Η τεχνολογία και μόνον αυτή κανονίζει την καθημερινότητά μας. Επειδή ακόμα και η πιο υψηλή τεχνολογία απευθύνεται σ' όλους. Στους πάντες. Αυτό που δεν μπορεί να πετύχει η κυβέρνηση, δημοκρατική, χουντική, ό, τι ταμπέλα φοράει, ό, τι βιόλα βαράει, το καταφέρνει μια πολυεθνική εταιρεία. Μία Apple.

Φοβερό, ε; Κάποτε η υψηλή τεχνολογία υπηρετούσε την κατασκοπία, τη διπλωματία, την απειλή πολέμου μιας χώρας σε βάρος άλλης. Σήμερα ο τίποτας, ο πιο φουκαράς είναι χρήστης κάθε προϊόντος hi-tech.

Βάλε εσύ τανκ και πυραύλους για να κατακτήσεις έναν λαό, θα μαζέψεις όλες τις κατάρες του ντουνιά. Βγάζει η Apple το i-phone 6 ή, το apple watch και υποχρεώνει το σύμπαν να γίνει δικό της. Και πέφτει στριμωξίδι για να γίνεις πελάτης της Apple.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν θέλω πετρέλαια στην Ελλάδα