ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΣΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ

 

Τελικά, με ελικόπτερα ή, με υποβρύχια – μήπως και με τα δύο; - μεταφέρθηκαν οι μίζες για τα εξοπλιστικά στις δύο οφσώρ του Γιώργου Καρατζαφέρη; Πολύ πριν οι εισαγγελείς αρχίσουν, να ξετυλίγουν το κουβάρι της ιστορίας για τα ελικόπτερα, ο αποδυτηριάκιας θα πάει τριάμισυ χρόνια πίσω. Θα αναφέρω τι είχε συμβεί, τι φοβερά και τρομερά έγιναν ανάμεσα στον πρόεδρο του Λαός Καρατζαφέρη και τον τότε υπουργό άμυνας Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Έχουμε και λέμε, λοιπόν.

Είσαι νονός και λαμόγιο είχε πει κατάμουτρα ο Μεϊμαράκης στον Καρατζαφέρη και ότι ο πρόεδρος του Λαός τον επισκέφθηκε στο πεντάγωνο και τον είχε πιέσει να παραλάβει τα γερμανικά υποβρύχια μεταξύ των οποίων και το γερμένο Παπανικολής». Ακόμα είχε πει ο Μεϊμαράκης ότι οι βουλευτές του Λαός του έκαναν ερωτήσεις στην Βουλή και τον εγκαλούσαν για καθυστέρηση στην αγορά των ελικοπτέρων.

Αυτά έγιναν στις 29 Απριλίου 2011. Από την πλευρά του ο Γιώργος Καρατζαφέρης είπε τα δικά του. Ότι ο κύριος Μεϊμαράκης είναι γνωστός στην πιάτσα με το παρατσούκλι «μπροστάντζας», δηλαδή ότι έπαιρνε προκαταβολή για κάθε βρωμοδουλειά.

Φοβερά πράγματα. Αυτά που αναφέρω τα ‘χαν… ξεχάσει, δεν ασχολούνταν καν με το τι κατήγγειλαν Μεϊμαράκης και Καρατζαφέρης, ο ένας στον άλλον. Και ήρθε πάλι στην επικαιρότητα το θέμα, και ασχολήθηκε η δικαιοσύνη από μια… ανώνυμη καταγγελία για τις μίζες στα ελικόπτερα.

Ακόμα η Βαγγέλα είχε πει: «Δεν μπορεί το περιθώριο οι νονοί, τα λαμόγια να κυριαρχούν στην πολιτική ζωή. Να λέμε ότι είναι σάπια και να μην τους αντιμετωπίζουμε γιατί δήθεν θα ρίξουμε το δικό μας επίπεδο. Ας μου κάνει αγωγή ή, μήνυση ο Καρατζαφέρης. Η, να τον πάω εγώ στα δικαστήρια. Να παραιτηθούμε της βουλευτικής ασυλίας εγώ και ο Καρατζαφέρης και να πάμε στη δικαιοσύνη που είναι ο φυσικός μας δικαστής να εξεταστούμε. Το περιθώριο πρέπει να ξαναγυρίσει στο περιθώριο. Δεν μπορεί να είναι κυρίαρχη άποψη και τάση και οι καταγγέλλοντες να λένε ό,τι θέλουν χωρίς στοιχεία, να λασπώνουν υπολήψεις. και με την ίδια ευκολία μετά να λένε «ε, θα τον δω στη Βουλή, θα του τα πω, θα γελάσουμε». Το θέμα είναι ηθικό. Δεν κατάλαβα. Θα ζητάει την παραπομπή μου χωρίς στοιχεία ο Καρατζαφέρης και θα χαριεντιζόμαστε κιόλας;».

Διαβάστε ακόμα:

Οι μίζες είναι «νόμιμες»