ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ

 

Πόσο αλήτης είναι ο πολιτικός που βουτάει μίζα; Αλήτης είναι, αυτό δεν συζητείται, το ερώτημα είναι πόσο; Δυστυχώς κανένας μαλάκας εφευρέτης δεν βρήκε το εργαλείο, το αλητόμετρο. Το εκτιμώ χρήσιμο, θα βοηθούσε πολύ.

Είσαι μεσίτης. Είναι μια πολύ σοβαρή δουλειά. Προσφέρεις έργο. Και σ' αυτόν που πουλάει και σ' εκείνον που θα αγοράσει οικόπεδο, σπίτι. Ο μεσίτης, ο μεσολαβητής, ο διαμεσολαβητής, ο μεσάζων. Ο κάθε ανάμεσα σε δύο πλευρές.

Ο μιζαδόρος, λέω εγώ, είναι γα κρέμασμα. Με χορδές μπουζουκιού. Ώπα, ρε. Ζητάς τη ψήφο των πολιτών για να κυβερνήσεις, για να κάνεις αντιπολίτευση στους κυβερνώντες. Όχι να μεσολαβήσεις στην αγορά τανκ και υποβρυχίων. Ώπα, ρε.

Με τη ψήφο τους σε κάνουν κυβέρνηση, παρακυβέρνηση κι εσύ το πρώτο που φροντίζεις είναι off-shore εταιρεία για να τσεπώνες μαύρο χρήμα. Όχι, ρε. Σου αξίζει αγχόνη ή, να σε κλείσουν σε κελί και το κλειδί να το πετάξει σε υπόνομο ο δίμετρος μαύρος με το βαρβάτο πέος αφού ολοκληρώσει τη δουλειά του.

Έξι εκ. ευρώ βρήκανε, λέει, σε λογαριασμούς του Γιώργου Καρατζαφέρη. Από μίζες είναι, λέει. Αυτό λένε. Αυτό γράφουν. Ποια είναι η αλήθεια; Εγώ θα σου πω. Δεν θα μάθεις ποτέ την αλήθεια. Και δεν αναφέρομαι στην περίπτωση του προέδρου του Λαός. Δεν λέω ότι ο άνθρωπος έπαιρνε μίζες. Ούτε γνωρίζω πόσο βοηθούσε, αν βοηθούσε στο νταραβέρι με τα εξοπλιστικά για να δικαιούται μίζας.

Άλλο λέω. Δεν θα μάθουμε ποτέ ποιοι και πόσα έπαιρναν σε off-shore εταιρείες για λογαριασμό ποιων κομμάτων.

Διαβάστε ακόμα:

Τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων