ΣΤΙΣ ΜΙΖΕΣ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

 

Η Siemens τα έδινε σε υπουργούς και στα κόμματα. Υπουργοί, δηλαδή, και κόμματα και μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ τα έπαιρναν. Κανονικά. Κανονικότατα. Και οι πρωθυπουργοί τι κάνανε εκτός από το να κωλοβαράνε; Εγώ θα σου πω τι κάνανε. Ο αρχηγός της ΝΔ βάραγε αέρα πατέρα τον συνάδελφο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και ο πασοκατζής, ο αρχηγός των ράμπο πιαστράκηδων του ΠΑΣΟΚ τα έχωνε αρχίδια πατέρα στον αρχηγό των κομάντο λαμόγιων της ΝΔ. Ό,τι σου λέω.

Ανοίξαμε και πάλι την κουβέντα για τα σκάνδαλα. Εχουμε ειδικά δικαστήρια ή δεν έχουμε; Στο θέμα μας.

Και μιλάμε για μίζες, για λαδώματα στις αγορές αρμάτων μάχης. Τα κόμματα έδιναν τη δική τους μάχη στην αρπαγή του μαύρου χρήματος. Στη ζημιά του δημοσίου. Και στα υποβρύχια και στις φρεγάτες που αγόραζε κουνημένες ο ελληνικός στρατός. Μάλιστα, κύριε. Για την υποτιθέμενη άμυνα της χώρας αυτοί έχουν οργανώσει την επίθεση τους στα ταμεία της Siemens.

Και τώρα θα δούμε τι θα προκύψει με την παραπομπή του Τσουκάτου, του κολλητού του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, του επωνομαζόμενου «στρατηγού», αυτό το χαμένο κορμί Θόδωρος Τσουκάτος. Του ανθρώπου που έφερνε λεφτά δήθεν στο ΠΑΣΟΚ από την Siemens και τα έκανε μοιρασιά σ’ ένα λαβύρινθο offshore.

Πληροφορία. Ο Θόδωρος Τσουκάτος, όπως ο συγχωριανός του μεγαλοϋπουργός του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Ρέππας ήταν αριστεροί στα νειάτα τους. Ακροαριστεροί. Πολύ αριστεροί. Του ΕΚΚΕ ήταν ο Τσουκάτος, ό,τι πιο άκρα αριστερά έπαιζε στην Ελλάδα και στην παρανομία επί δικτατορίας.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος την πήδηξε την Ελλάδα;