ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ Ο ΞΕΡΟΛΑΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

«Ουάου». Αυτή τη φορά, η κραυγή δεν προέρχεται από τον Βαρουφάκη, αλλά από τον προκάτοχο του στο υπουργείο Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη. Θα συμφωνείτε ότι έχει κι αυτός το δικαίωμα για ένα «ουάου».

Ο Γκίκας, λοιπόν, βγήκε από τα ρούχα του μόλις έμαθε ότι ο Γιάνης τον κατηγορεί ότι φεύγοντας, πήρε μαζί του και τη συμφωνία για τη δίμηνη παράταση του Μνημονίου.
Σου λέει, ο δόκτωρ Βαρούφ, ποιος άλλος να την πήρε. Αυτός που έβγαλε τα λεφτά του στο εξωτερικό, αυτός που δεν δήλωσε στο πόθεν έσχες του όλη την περιουσία του, άντε μην του ρίξω και τις ευθύνες για την έκλειψη του ηλίου.

Μέρες τα ΜΜΕ ήταν γεμάτα από καταγγελίες για τον Χαρδούβελη και τη χαμένη συμφωνία. Ώσπου ένας δημοσιογράφος έκανε αυτό που δεν έκαναν οι άλλοι συνάδελφοι του. Τηλεφώνησε στον πρώην υπουργό και αυτό που έμαθε τον έκανε να αναφωνήσει αυτός τώρα ένα μεγαλοπρεπέστατο «ουάου».

«Αν ρωτούσε τις υπηρεσίες του υπουργείου θα του έλεγαν ότι η συμφωνία έχει ψηφιστεί από τη Βουλή και το κείμενο υπάρχει και στο υπουργείο και στα πρακτικά του κοινοβουλίου. Ετοιμο, μεταφρασμένο στα ελληνικά, αλλά δεν ρωτάει ο άνθρωπος, είναι ξερόλας».

Τι σύμπτωση. Τα ίδια λέει και ο Σόιμπλε...

Διαβάστε ακόμα:

Τι θα έκαναν οι Αρχαίοι Ελληνες στη θέση του Βαρουφάκη