ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

 

Ιστορίες για μίζες. Ό, τι θέλει ο καθένας λέει. Τσίπρας και Καμμένος είπαν να δώσουν μια πεντακοσαρού για να εκσυγχρονιστούν πέντε πολεμικά αεροπλάνα. Έπεσε μίζα; Αποκλείεται. Ας δόθηκε η πεντακοσαρού με απ' ευθείας ανάθεση. Οι μίζες δίνονται στις πονηρές δουλειές, στις αγορές εξοπλιστικών με... διαγωνισμούς.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος έκανε τις παραγγελιές του σαν υπουργός εθνικής αμύνης και όλες οι διαδικασίες ήταν απολύτως άψογες. Επειδή, όμως, ήταν μιζαδόρος χοντροκονόμαγε τις προμήθειες που είναι... «θεσμός» σ' αυτές τις μπίζνες. Ο Καμμένος είναι καθαρός. Αγνός. Αμιζάριστος.

Και πώς το ξέρεις, ρε αποδυτηριάκια, ότι ο μεν Τσοχατζόπουλος είναι μιζαδόρος, ο δε Καμμένος ότι δεν γυψώνεται. Εγώ δεν ξέρω τίποτα. Μόνον τι λέει η δικαιοσύνη λέω. Αν αύριο τον βρούνε και τον σημερινό υπουργό άμυνας με τίποτα πακέτα σε off-shores, τότε θα πούμε ότι μετά τον Άκη, μας προέκυψε και ο Πάνος στο ίδιο στυλ.

Έχω κάθε δικαίωμα να λέω ότι αν ήμουν εγώ υπουργός στρατιωτικών θα έκανα τη δουλειά με τα πέντε συγκεκριμένα αεροπλάνα, με 419 εκ. δολάρια, όχι με 500. Άσε,ότι δεν λέω πόσο θα ήταν το πακέτο της μίζας μου. Υπονοείς κάτι, αποδυτηριάκια; Τίποτα δεν υπονοώ.

Είπαμε. Ο καθένας ό, τι θέλει λέει στις ιστορίες με τις μίζες. Ο αρμόδιος υπουργός του σύριζα, ο Νικολούδης της Διαφθοράς είπε το ξέσκισαν το δημόσιο με δισεκατομμύρια από τις μίζες στα εξοπλιστικά, όπως και στα φάρμακα, στα νοσοκομεία.

Διαβάστε ακόμα:

Το δυο θανάσιμα αμαρτήματα της Βίκης Σταμάτη