ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΧ

 

Βρίζουν την Μέρκελ, αν είναι δυνατόν, γιατί δεν χαρίζει κάτι ψιλά δισεκατομμυριάκια στην Ελλάδα. Λυπηρό. Νέοι άνθρωποι, νέοι σε ηλικία Έλληνες να εκφράζουν δημόσια τέτοιες καραγκιοζίστικες «θέσεις». Λες και τα λεφτά που θα θέλανε να τους ξεγράψει είναι δικά της, της καγκελάρισσας.

Έτσι μάθαμε. Να σκορπάμε τα λεφτουδάκια. Τα δανεικά. Λεφτά είναι, ρε, τι ψυχή έχουν, στο φινάλε. Χαρτούρα είναι. Και όπως για εμάς δεν έχουν αξία τα μπερντέ, έτσι έπρεπε να ξηγιούνται για πάρτη μας οι ξένοι. Αυτοί οι πούστιδοι φταίνε, όχι εμείς που δανειζόμασταν. Αυτοί φταίνε οι πούστιδοι που μας δανείζανε.

Μιλάμε για αίσχος. Να είναι αυτή η «επίσημη» αντιπολιτευτική στάση στην Ελλάδα. Η «επίσημη» κριτική που γίνεται στους πούστιδοι, για την «ευθύνη» τους που χρόνια τώρα μας δανείζανε. Αυτοί φταίνε, όχι εμείς.

Και αφού μας δανείζανε, και αφού δεν θέλουν να μας δανείζουν πλέον χωρίς να σιγουρέψουν αν θα τα πάρουν πίσω, και αφού θέλουν να εξασφαλίσουν τα δανεικά, τότε είναι πούστιδοι. Και πρώτη η Μέρκελ που είναι καγκελάρισσα της πλάκας, διότι δεν μπορεί να πείσει τον γερμανικό λαό να μας χαρίσει κάποια δισεκατομμυριάκια.

Διαβάστε ακόμα:

Η αλήθεια για την ασφάλεια των καταθέσεων