ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

 

Απαράδεκτο. Ο υπηρεσιακός υπουργός οικονομικών, ο γνωστός και σοβαρός Χριστοδουλάκης, δηλαδή της αντιμνημονιακής εποχής, μάλλον της μη μνημονιακής, έδωσε εντολή να «ανοίξουν» τα διόδια λόγω των εκλογών. Το απαράδεκτο.

Απαράδεκτο διότι τον έγραψαν κανονικά τον υπουργό και για να «περάσει» κάποιος όφειλε να πληρώσει διόδια. Απαράδεκτο ακόμα διότι ο πρώην πασοκτζής επι Σημίτη υπουργός ζει σ' άλλον, πεπερασμένο κόσμο. Όχι προσγειωμένος στην πραγματικότητα του μνημονίου.

Επιτέλους, ο ελληνικός λαός θα πρέπει να μάθει ότι το τζάμπα πέθανε. Ότι θα πληρώνει. Και θα βάζει το χέρι στην τσέπη πιο βαθειά.

Δεν κατάλαβα. Θέλεις να ψηφίσεις, λαέ βασανισμένε, για να εφαρμόσει και το τρίτο μνημόνιο ο Τσίπρας. Και θα ψηφίσεις τζάμπα; Θα πληρώσεις βενζίνη για να μετακινηθείς από την Αθήνα στο χωριό σου κι όχι διόδια; Πάνε αυτά.

Όχι, κύριε λαέ. Θα πληρώνεις κανονικά. Μη σε δουλεύει ο Τσίπρας που είπε ότι... κατάργησε τα 5 ευρώ στα δημόσια νοσοκομεία. Ναι, πράγματι το κατάργησε το πεντάευρο, όμως δεν το πληρώνει ο ίδιος, ούτε ο Σύριζα από την κρατική οικονομική ενίσχυση στο κόμμα. Ούτε, βέβαια, καλύπτει το έσοδο από τα 5 ευρώ στα νοσοκομεία ο Σόιμπλε και η Μέρκελ.

Τα 5 ευρώ τα πληρώνεις εσύ λαέ, από τους φόρους που νταηλίκι σου παίρνουν από την τσέπη. Είπαμε. Ο τζάμπας πέθανε.

Έτσι που λες. Υπ' όψιν, για να μη ξεχνιόμαστε, για να θυμόμαστε ότι ζούμε με τη θηλειά του μνημονίου, σε προετοιμάζω ότι θα αυξηθούν τα διόδια. Κι όχι μόνον τα διόδια.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί να μην μας τον σφυρίξει και ο Τσίπρας;