Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ... ΣΤΑ ΜΠΑΖΑ!

 

Έκλεισε στα 559,79, να το πούμε με ακρίβεια το νούμερο. Νέα πτώση στο χρηματιστήριο. Κάτω από τις 560 μονάδες. Και πού 'σαι ακόμα. Σαν το κονταίρ θα μηδενίσει. Επειδή δεν έχει τελειωμό η κατηφόρα.

Ξυπνήστε! Μας την έχουν στημένη αυτοί που θέλουν τα πακέτα τους. Τα δανεικά στην Ελλάδα. Δεν είναι σαν τα κορόιδα που έχασαν τα λεφτουδάκια τους στη Σοφοκλέους. Που τους τα πήραν μέσα από την τσέπη τους.

Στην ξευτύλα, λοιπόν, και το χρηματιστήριο. Από πτώση σε πτώση η δουλειά. Δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά. Άσε τι λένε οι εκλεγμένοι, οι κυβερνητικοί. Το μαγαζί είναι για τα μπάζα. Όχι όπως στις χρυσές, στις μεγάλες μέρες του χρηματιστηρίου. Τότε που έγινε η μεγάλη πρόβα τζενεράλε.

Το ξεχάσαμε; Όλη η Ελλάδα ξαφνικά ανακάλυψε το χρηματιστήριο. Και ποιος δεν πήγε να τα ακουμπήσει, όταν έβλεπε άλλους να κερδίζουν τόσο εύκολα κάθε μέρα. Γλυκάθηκαν, όρμηξαν και τελικά έφαγαν χώμα.

Και λέμε ότι έχει ξεχαστεί η χασούρα. Μόνον αν ο ήλιος βγάλει κέρατα θα ξαναπάρουν πίσω τα λεφτά τους όσοι τα «έδωσαν» στο χρηματιστήριο. Στη Δευτέρα Παρουσία. Οι δανειστές, όμως, σήμερα κάνουν παιχνίδι με τον Τσίπρα, αύριο δεν ξέρω με ποιον, με ποιους, γιατί δεν θέλουν με τίποτα να ξεχάσουν αυτά που τους χρωστάμε.

Ο γενικός δείκτης στις 559,79 μονάδες. Σίγουρα η κυβέρνηση πάει για... ανάκαμψη της οικονομίας.

Διαβάστε ακόμα:

Μειώσεις στο ρεύμα, μπορεί και... αυξήσεις