ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΞΕΤΣΙΠΩΤΟ ΚΟΡΟΙΔΙΛΙΚΙ

 

Τα άτομα είναι απατεώνες ανεπανάληπτοι. Δεν έχει ξαναγίνει στην αιωνιότητα. Είναι της πλάκας εκείνο το κοροϊδιλίκι με τις απεργίες κατά της κυβέρνησης όπου όχι απλά συμμετείχε ο σύριζας, αλλά και καλούσε τον κοσμάκη να αντιταχθεί στον Τσίπρα! Και ο οποίος πρωθυπουργός συμφωνούσε κι αυτός στη λαϊκή αποδοκιμασία σε βάρος του.

Το τελευταίο ξεπερνάει κάθε φαντασία κοροϊδίας ενός κυβερνητικού κόμματος και άνετα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το άκρον άωτον της πολιτικής αλητείας και της γελοιοποίησης κάθε θεσμού. Συγκεκριμένα.

Με άρθρο της η... Αυγή, κομματικό όργανο του Σύριζα και βέβαια ο Νο1 αβανταδόρος επικοινωνιακά της κυβέρνησης, δημοσιεύει άρθρο με το οποίο χαρακτηρίζεται ξεπούλημα η ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ. Ότι για το λιμάνι του Πειραιά υπογράφτηκε αποικιακή σύμβαση με εξευτελιστικό τίμημα και στην πραγματικότητα «δικαιώνει» τον Σαμαρά που είχε βάλει μπροστά την πώληση στους Κινέζους.

Όλα αυτά τα αισχρά, τα αντιλαϊκά και αντεθνικά, τα διέπραξε η αριστερή κυβέρνηση, για την αριστερή «Αυγή», η οποία ούτε αυτή κοροϊδεύει, ούτε ο σύριζας κοροϊδεύει, ούτε η κυβέρνηση.

Υπ' όψιν, ότι ο αρμόδιος υπουργός, Δρίτσας στο όνομα, πληροφορήθηκε ότι έπεσαν οι υπογραφές για τον ΟΛΠ από το δελτίο τύπου.

Διαβάστε ακόμα:

Σωτήριες για τον προϋπολογισμό οι απεργίες