ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

 

Στα χρόνια πριν την οικονομική κρίση οι Έλληνες αγόραζαν διαμερίσματα στο Μπάνσκο, το χιονοδρομικό κέντρο. Τα περισσότερα απ' αυτά, σε πολυτελή και σύγχρονα συγκροτήματα κατοικιών, οι Έλληνες τα έχουν σκοτώσει. Τα ξεπούλησαν μισοτιμής.

Σήμερα οι Βούλγαροι αγοράζουν οικόπεδα παραθαλάσσια στη Χαλκιδική και την Θάσο. Είναι αυτό που λένε, από τότε που βγήκαν οι λάσπες, ότι η ζωή κάνει κύκλους. Μετά το 1990 πλάκωσαν οι Βούλγαροι στην Ελλάδα για ένα ξεροκόμματο. Να δουλέψουν λάντζα, οικοδομή, οι γυναίκες κάθε οπουδήποτε, από οικιακές βοηθοί μέχρι πορνεία.

Με τους Τσίπρες και τους Κατρούγκαλους, αν δεν φέρουν την... ανάκαμψη και τις... επενδύσεις θα γίνει το τούμπα έργο. Ελληνίδες θα ξενητευθούν στην Βουλγαρία να φροντίζουν καμιά γριά, να πλένουν τίποτα πιάτα, σκάλες.

Μάλιστα, κύριε. Βούλγαροι και Σέρβοι τουρίστες, Πάσχα και Χριστούγεννα, όπως και τα καλοκαίρια στηρίζουν την τοπική οικονομία της Βόρειας Ελλάδος. Και πια κτυπάνε οικόπεδα. Καλύτερα οι γείτονες, παρά Γερμανοί και Αυστριακοί.

Το άλλο. Ο Μπόικο, ο βαρύμαγκας πρωθυπουργός Μπορίσωφ, αποφάσισε να αγοράσει 8 μαχητικά αεροσκάφη. Όχι ο ίδιος, το ΝΑΤΟ τον διέταξε να εκσυγχρονίσει την αεροπορία της Βουλγαρίας, διότι είναι ξεπερασμένα τα πολεμικά αεροσκάφη Mig-22 σοβιετικής κατασκευής, από την εποχή του κομουνισμού.

Ψάξε βρες τον εχθρό. Ποιος είναι του ΝΑΤΟ ο εχθρός, της Ελλάδος, της Βουλγαρίας. Eurofighter και F-16 τελευταίας γενιάς θα πάρει ο βουλγαρικός στρατός. Να προστατεύει τα παραθαλάσσια οικόπεδα της Χαλκιδικής.

Διαβάστε ακόμα:

Η Αθηνά «βρήκε» τον προικοθήρα