ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ 149.500 ΕΥΡΩ, ΟΧΙ 150.000...

 

Η ΔΕΗ να κάνει διαφήμιση... Φοβερό! Να πληρώνει ανύπαρκτες διαφημιστικές καμπάνιες, σε ανύπαρκτα μέσα, εννοώ εντελώς περιθωριακά, μη χάσει κανένα... πελάτη.

Το ίδιο και η ΕΥΔΑΠ. Μοίραζε κι αυτή πακέτα στους Μαυρίκους. Ποιος είναι ο ένοχος της κατασπατάλησης του χρήματος, μήπως ο Μαυρίκος που βρήκε το θάνατο μέσα σε πολυτελές τζιπ στην Αττική Οδό; Μήπως μεγαλύτερη ευθύνη έχουν οι ανώτεροι υπάλληλοι, διορισμένοι κι όχι, στους δημόσιους οργανισμούς που υπέγραφαν τις ύποπτες συναλλαγές τους μέχρι το ποσό των... 149.500 ευρώ.

Επειδή, για να πασάρουν το πακέτο με απ' ευθείας ανάθεση, αυτό δεν ξεπερνούσε τις 150.000 ευρώ. Κανονική μηχανή είχαν στήσει οι απατεώνες. Εκατομμύρια, όχι χιλιάδες, εκατομμύρια πέταξαν στις τσέπες των λαμόγιων. Και κανείς δεν θα πάει φυλακή.

Άσε τις δικογραφίες να μιλάνε για κακουργηματική απιστία. Οι «μοιρασιές» είναι πολλές, όχι μονάχα σε συγκεκριμένα και περιορισμένα πρόσωπα. Ψάξε βρες. Έρευνες γίνονται, αλλά η δικαιοσύνη σηκώνει τα χέρια.

ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΚΕΕΛΠΝΟ και σία, κοινοφελείς κρατικοί οργανισμού για να ωφελούνται οι πονηροί της πιάτσας και να κονομάνε μαύρο χρήμα στελέχη των ΔΕΚΟ που είχαν την προστασία των κομματαρχών.

Διαβάστε ακόμα:

Τούτο το χώμα είναι μόνο δικό τους;