ΑΒΑΒΑ ΤΑ... «ΚΟΚΚΙΝΑ» ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

 

Ένα από τα πιο κραχτά, πιο καραμπινάτα σκάνδαλα της μεταπολίτευσης είναι τα τραπεζικά δάνεια στα κόμματα και τα ΜΜΕ. Όργιο! Να χαρτζηλικώνονται τα κόμματα, που επιχορηγούνται από το κράτος, μάλιστα προκαταβολικά έναντι της επιχορήγησης που ΘΑ πάρουν μετά από χρόνια.

Μιλάμε για εγκλήματα σε βάρος του δημοσίου ταμείου. Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ να παίρνουν δάνειο με τη σιγουριά ότι ακόμα και στις… μεθεπόμενες εκλογές θα πάρουν το ίδιο ή περίπου ποσοστό. Δάνεια από τις τράπεζες και σε κανάλια, σε εφημερίδες που είναι χρεοκοπημένες επιχειρήσεις.

Και βγήκε το πόρισμα μετά από συζητήσεις εννέα μηνών στη Βουλή. Πουτάνα Ελλάδα! Ποιος Σύριζας, όποιο κόμμα να έρθει, δεν αλλάζει τίποτα.

Παραγράφονται τα αδικήματα για τα δάνεια στα κόμματα και τα ΜΜΕ. Κακουργηματικές πράξεις, απιστία, απάτη, ψευδορκία. Εκδότες έπαιρναν δάνεια για την επιχείρηση τους και έφτιαχναν τη βίλα τους. Το κόμμα έναντι της... μελλοντικής ετήσιας οικονομικής ενίσχυσης, δηλαδή για ένα μαϊμού λόγο, έπαιρναν δάνειο και από δύο, και από τρεις τράπεζες.

Και τι λέει το πόρισμα; Δεν υπάρχουν ευθύνες. Ευτυχώς που έγινε κυβέρνηση ο Σύριζα!. Πάλι καθάρισαν οι πονηροί.

Διαβάστε ακόμα:

Γίνε πρωταθλητής, κάπου θα βολευτείς