ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛ

 

Κατρακύλησε σήμερα το χρηματιστήριο. Τι να κάνει ο Τσίπρας! Του είπανε κι αυτό το δυσάρεστο νέο, ότι το stock exhange είχε πτώση μεγαλύτερη από 3% και σα να μην το ακουσε. Δυνατός στα αυτιά ο πρωθυπουργός, όσο και στο μπλα-μπλα, αλλά δεν μπορεί να τα προλάβει όλα. Γι’ αυτό και δεν ασχολείται με κάτι, είναι της στρατηγικής μέσα σ' όλα και πουθενά.

Ο σύντροφος Βασίλης Μουλόπουλος, που ανέλαβε να σώσει τον ΔΟΛ, είπε δημοσίως και επισήμως ότι «Είναι πολύ λίγες οι ελπίδες...». Και μ’ αυτό το πρόβλημα να ασχοληθεί ο Τσίπρας, πάει πολύ, ρε παιδιά. Όχι παράλογες απαιτήσεις.

Ποιά θα ήταν η ''παρέμβαση'' του Μουλόπουλου; Να βρεί επενδυτές για τον ΔΟΛ. Όπως ο Τσίπρας βρίσκει επενδυτές στο εξωτερικό, επιχειρηματίες που έρχονται στην Ελλάδα με τα πακέτα τους και τις ιδέες τους.

Είμαι σίγουρος. Αν έβρισκε χρόνο ο Τσίπρας, θα είχε σώσει και τον ΔΟΛ. Που όλοι συμφωνούν ότι αν διακόψει τις εκδόσεις του θα είναι έλλειμμα για τη... δημοκρατία. Φοβερά πράγματα. Έχουμε δημοκρατία. Είμαστε ανεξάρτητο κράτος. Με κυβέρνηση λαικιά, όχι του Σόιμπλε, των δανειστών, και κινδυνεύουμε αν χρεοκοπήσει ο χρεοκοπημένος ΔΟΛ.

Διαβάστε ακόμα:

Ψηφοφόροι των 500 ευρώ, βουλευτές των 5.800