ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ ΡΟΥΒΛΙ

 

Το 31% των Ελλήνων θέλει δραχμή. Ποιός το λέει; Το γκάλοπ! Για πλάκα γίνονται τα γκάλοπ, δεν νομίζω. Για να ξέρουμε τι γίνεται.

Μαλακίες. Πόσοι απ’ αυτούς που είναι υπέρ της δραχμής γνωρίζουν εάν και κατά πόσο θα μας ωφελήσει η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα; Τόσοι όσοι γνώριζαν από το 35% που ψήφισαν Σύριζα τι θα τραβούσανε σήμερα.

Έλα, σε παρακαλώ. Οπωσδήποτε το γκάλοπ δείχνει την πραγματικότητα. Άρα, δεν στέκεσαι στα νούμερα της δημοσκόπησης, αλλά τι φανερώνουν αυτά. Την ασχετοσύνη κάποιων, κι είναι πολλοί αυτοί, που τόσο εύκολα έχουν έτοιμη απάντηση. Και υπεύθυνα υποστηρίζουν ΝΑΙ στο ευρώ, ΟΧΙ στο ευρώ.

Δεν είναι κακό να λες ότι δεν ξέρεις. Θαυμάζω αυτόν που δεν ξέρει και λέει «Το ξέρω πως δεν το ξέρω το άλφα θέμα, άρα αδυνατώ να έχω άποψη».

Το αυτό ισχύει και για το 64% του γκάλοπ που θέλουν να παραμείνουμε στο ευρώ. Να, η μεγάλη αλήθεια του γκάλοπ! Ξεβρακώνει την αμάθεια. Την ημιμάθεια. Δείχνει την πραγματικότητα, που λέγαμε.

Αλήθεια, πόσοι θα ήθελαν για νόμισμα το λέβα Βουλγαρίας, το λέι της Ρουμανίας, το λεκ της Αλβανίας, το δηνάριο της Σερβίας, το ρούβλι της Ρωσίας, το δολάριο Καναδά;

Διαβάστε ακόμα:

ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ 500, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ 5.800