ΡΟΤΣΙΛΝΤ: ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

 

Γνωρίζουν αρκετά όσοι διαβάζουν την σελίδα του αποδυτηριάκια για την περιβόητη εβραϊκή οικογένεια Ρότσιλντ, όπως λένε στην Ελλάδα τους Ρόθτσάιλντ, Rothschild.

Σύμφωνα μ’ όσα έχουν διαρρεύσει και ανεπίσημα λέγονται από πλευράς κυβέρνησης η τράπεζα των Ρότσιλντ θα αναλάβει να μας βγάλει στις διεθνείς αγορές. Φοβερά πράγματα. Και γαμώ την αριστερά μας.

Βρήκε χαίρι η Ελλάδα μετά το 1821. Όπως έκαναν πάντα οι Ρότσιλντ δανειοδότησαν την επανάσταση ενάντια της οθωμανικής αυτοκρατορίας. Κι αν ο σουλτάνος ήθελε κι αυτός κάποιο δάνειο, κανένα πρόβλημα. Έχει γράψει Ιστορία η δυναστεία των Ρότσιλντ, που κατά σύστημα ενίσχυε οικονομικά και τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές.

Πόλεμο ανάμεσα σε δύο χώρες, δάνεια οι Ρότσιλντ και στις δύο. Κι όταν οι ‘’προστάτιδες’’ δυνάμεις μας έστειλαν βασιληά, το 1833, τον τότε 17χρονο Όθωνα της Βαυαρίας, μας έκανε την τιμή να συνοδεύσει τον πρώτο στην ελληνική Ιστορία μονάρχη, ένας... Ρότσιλντ. Ο Μαξ ντε Ρότσιλντ. Ένας άλλος Ρότσιλντ, ο Καρλ, έγινε πρόεδρος της εβραϊκής κοινότητας στην μεταεπαναστατική Ελλάδα.

Υπ’ όψιν ότι ένας από τους ιδρυτικούς μετόχους της Εθνικής Τράπεζας, το 1841, ήταν ο τραπεζικός οίκος των Ρότσιλντ. Σήμερα, λοιπόν, η κυβέρνηση Σύριζα κυνηγάει να ξαναβγεί η Ελλάδα στις αγορές, όπως το 2004. Πριν 13 χρόνια η χώρα μας παρουσίασε 5ετές ομόλογο με επιτόκιο 4,75% και μάζεψε 20 δις ευρώ.

Η συμφωνία, αν κλείσει, είναι οι Ρότσιλντ, που είχαν γιγαντωθεί στην Ευρώπη πριν ακόμα αρχίσει να παίζει μπάλα ο αληθινός καπιταλισμός, να αναλάβουν το πρότζεκτ. Να φροντίσουν να περπατήσει ένα διεθνές ελληνικό ομόλογο στο παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα.

Ρε, τον φουκαρά τον Τσίπρα. Μ’ ενα κωλομισθό του πρωθυπουργού, τι ευθύνες αναλαμβάνει για να δικαιωθεί η πρώτη φορά... αριστερά.

Διαβάστε ακόμα:

-Ο άνθρωπος που δανείζει κράτη

-Ο θεός του χρήματος λέγεται Ρότσιλντ

-Το Βατερλω των Άγγλων μετόχων