Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΤΟΞΟΤΗ» ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ

 

Έχουν φαγωθεί με τον «κομματικό» εργολάβο Καλογρίτσα. Η αντιπολίτευση τα δίνει όλα για να ξεσκεπάσει ένα ένα όλα τα σκάνδαλα που βρίσκεται μπλεγμένη η κατασκευαστική εταιρεία του Καλογρίτσα. Για να αποκαλυφθεί η αριστερή διαπλοκή. Αυτός είναι ο στόχος. Κι αν πιάσει η αντισυριζαίικη προπαγάνδα, θα νικήσει η...εξυγίανση.

Κανένας δεν λέει την αλήθεια. Μια ζωή η ίδια πατέντα. Η κυβέρνηση να παρανομεί. Να αυθαιρετεί. Να ευνοεί τους ημέτερους. Η κασέτα που παίζει στην Ελλάδα από την εποχή του Καραμανλή, του κανονικού. Από την κόντρα Γεωργίου Παπανδρέου- Κωνσταντίνου Καραμανλή, αρχές δεκαετίας ’60.

Είχαν δίκαιο όλα τα κόμματα που παρέλασαν στην αντιπολίτευση όταν μιλούσαν για σκάνδαλα. Όταν, όμως, στη συνέχεια γινόντουσαν κυβέρνηση, έκαναν τις ίδιες πουστιές. Μια ζωή τα ίδια.

Ιανουάριος 2015, κυβέρνηση ο Σύριζα. Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015 ο Καλογρίτσας παίρνει 39(!) δάνεια, λέει. Περισσότερα από 100 εκ. ευρώ. Κι όχι μόνον δάνεια, σαρώνει και στις δημοπρασίες έργων. Και γαμώ «Τοξότης» η εταιρεία του αριστερού Καλογρίτσα, εκδότη καθημερινής εφημερίδας με τις ευλογίες του ΚΚΕ, πριν 35 χρόνια.

Κακώς τα βάζει με τον Σύριζα η ΝΔ, για τον Καλογρίτσα. Αν ήταν σωστός ο Μητσοτάκης θα έλεγε το άλλο:

-Σύντροφε Τσίπρα, είσαι μια από τα ίδια! Ο,τι έκαναν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με τους δικούς τους εργολάβους, κάνεις κι εσύ! Μην παριστάνεις, λοιπόν, ότι είσαι το νέο, το άφθαρτο, και μη σαλιαρίζεις ότι με κυβέρνηση Σύριζα πέθανε το παλιό. Είσαι όπως εμείς, είσαι η συνέχεια του ίδιου πολιτικού συστήματος που... κατηγορείς.


Διαβάστε ακόμα:

ΣΕ ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΣΕ... ΣΩΖΟΥΝ!