ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

 

Δεν υπάρχει άνθρωπος στην Ελλάδα να μην γνωρίζει, να μην αντιλαμβάνεται ότι ο Παναθηναϊκός μετά το 2012 αντιμετωπίζει οξύ οικονομικό πρόβλημα. Έξι χρόνια η ομάδα κυκλοφορεί κάτω από την πίεση της χοντρής τρύπας στο ταμείο της ΠΑΕ.

Υπ’ όψιν ότι επί πολυμετοχικότητας, δηλαδή μέχρι το 2011, σε μια περίοδο μικρότερη από τριετία, στον Παναθηναϊκό μπήκαν περισσότερα χρήματα από κάθε άλλη ΠΑΕ, από συστάσεως του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Από το 1979.

Ο Χρήστος Παναγόπουλος, ο οποίος στα χαρτιά δεν έχει καμία σχέση με την ΠΑΕ, αλλά ως κομισάριος του μεγαλομετόχου Γιάννη Αλαφούζου έχει την απόλυτη ευθύνη στη λειτουργία της ΠΑΕ, είπε την μεγάλη κουβέντα. ''Ναι, το μαγαζί είναι χρεωμένο, όμως δεν υπάρχει πρόβλημα επειδή στον Παναθηναϊκό υπάρχει ισχυρός επενδυτής''.

Ποιος είναι αυτός; Ο Αλαφούζος! Ποιος άλλος; Και έτσι είναι. Όχι, ακριβώς… Μαγαζάτορα στον Παναθηναϊκό μπορείς να τον πεις τον Αλαφούζο, όμως όχι και επενδυτή. Μεγαλομέτοχο επίσης να τον πεις τον καναλάρχη, όχι και ποδοσφαιρικό επιχειρηματία. Έναν, δηλαδή, που βάζει τα λεφτά του, που τα επενδύει στην ανώνυμη εταιρεία Παναθηναϊκός για να κερδίσει αύριο.

Πράγματι, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σήμερα είναι συμφερόντων Αλαφούζου. Αυτό σημαίνει πως ο άνθρωπος τραβάει ζόρι. Αυτός πληρώνει. Αυτός καλύπτει τις ζημιές και τα κερατιάτικα.

Δεν υπάρχει άλλος εκτός του Αλαφούζου. Κάποιος εκτός ΠΑΕ που έχει διάθεση να μπει με τα πακέτα του.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΝΟ1 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ